Alla inlägg den 25 maj 2008

Av Åse - 25 maj 2008 17:48

Jaha, då blev det fest idag med.. eller? Henrik o jag pratade innan idag om att jag tycker att det är sjukt tråkigt att han ska sluta, men då kom vi istället fram till att vi får njuta av de 2 månader vi har kvar istället för att deppa. Och vårt första löfte till varandra var att vi måste festa mer! :D Här med fick jag mitt nya smeknamn, PARTY-ÅSE! Haha Vi bestämde oss för att börja redan ikväll! :) Så jag hoppas att han inte ångrat sig nu under service, för jag ska snart till att blanda mig en grogg :)

Börjar på riktigt undra om det är någon som överhuvudtaget läser min blogg eller om jag skriver den till mig själv..?

Av Åse - 25 maj 2008 08:07

Jaha, Henrik står kanske inte högst på min lista förtillfället... Igår när vi skulle bestämma vilken tid vi skulle ses så sa jag, räcker det kl 10? Nej, han tyckte vi skulle börja 9. Så tänkte jag, suck 2 timmar innan, vad ska vi göra? Men snäll som man är säger man inte emot, så jag ställer klockan, går upp o äter frukost o ska precis börja göra mig iorning för avfärd när jag ser ett sms på min mobil "Kan vi ik mödes 9.30 istedet?" Tack tack Henrik! ;) Nej, nu ska jag inte klaga, då fick jag tid att blogga istället ju! :)

Igår var jag o Johan o åt på Side Hill, supergod plankstek som visserligen inte var plankstek, men dock väldigt god! :) Sen lämnade Johan mig för att senda en dep buss och jag satt ensam i restaurangen tills Jutta o hennes kompis Josefin kom o joinade mig. Då passade jag ju på att ringa Johan på Kreta, såå nice att höra hans röst igen, man glömmer sånt rent för lätt! Men jag glömde ju fråga honom det jag skulle fråga, om det där hotellet som Henning (sorry Henrik, jag måste kalla dig så för att inte förvirra folk här nere..) pratade om, typiskt. Johan, om du läser så kanske vi kan fixa msn date snart igen...? ;) Satt där o drack ett par goda jordgubbsdrinkar som Engin hade gjort. Vi har BTW begravt stridsyxan nu efter att jag förklarat för honom 17 gånger att jag faktiskt hade skickat sms när vi var på Stones.. Så allt är ok nu och jag kan komma till Side Hill utan livvakt.. hihih Johan kom tillbaka civilklädd igen lagom till Finlands bidrag.  Sen hade vi en mycket trevlig kväll, trots att det gick dåligt för Sverige. Jag trodde faktiskt, till skillnad från Johan, att det skulle gå hyfsat bra för Charlotte, men icke sa nicke. Gött iaf att Norge kom högt upp, den låten var riktigt bra. Note for later, ladda hem Norge, Danmark, Bosninen&Herzegovina.. hmm, var där nån mer bra? Ja Grekland me! Så, nu har jag det nerskrivet o glömmer förhoppningsvis inte! :)

Nej, nu får det räcka för nu, ska ner o ta på mig sjalen, strumporna o packa väskan.

Hörs! Puss & kram

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<<
Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards