Alla inlägg den 21 augusti 2008

Av Åse - 21 augusti 2008 22:05

Nyss hemkommer från Turkish night på melissa Garden. Grymt mätt, sjuukt god mat! Hittade en potatissallad som inte var av denna världen! :D Så nu är jag mätt o trett! Blev inbjuden av Emrullah att vara med o dela på en flaska tequila som han fått av några danska turister, men jag avböjde.. kände att jag var lite förr trött för det.. Konstigt nog.. Sov ju 12h inatt.. Den Åse som var här före semestern hade aldrig tackat nej till en tequliafest, men jag vet inte.. något måste ha hänt sen jag kom tillbaka från semsetrn.. Vet inte vad det beror på.. Kan ha att göra med att Henrik inte är här.. Känns grymt tomt utan honom!

Nåja, Frida, för att svara på din lilla fråga.. Vet inte du att hår växer grymt fort i Sverige..? hehe... ;) Nej, men berättade jag inte det när vi sågs?? Trodd everkligen att jag hade gjort det. Fixade det precis efter jag kommit hem från Kreta! :D

För att förklara andra delen imin rubrik så har jag grymt ont i gumpen! Alla dåliga sex-skämt undanbedes! ;) Har nämligen kommit på att man kan få internet på rummet, men bara om man sitter just innanför dörren. Dvs man måste sitta på det hårda stengolvet! :S Men det är det fan värt för att få lite internet! ;)

Men snart ska jag gå o lägga mig o se en film tänkte jag... Eller just lite vänner. Inte bestämt mig helt ännu.. Får la se vad det blir. Ledig imon ju så behöver inte tänka på att sova tidigt. Grymt nice att veta att jag har sovmorgon! Längesedan nu! Ända sen jag var hemma faktiskt! Inte haft ledig dag här nere sen dess. Så det är en väl förtjänt sovmorgon imorgon! :D

Sov gott alla därhemma!

Av Åse - 21 augusti 2008 11:55

Åååh, så nice! Har sovit 12 h inatt! Skoja inte de va skönt! Vaknad eett par ggr o tittad epå klokan, för att inse att hon var mitt i natten o mååånga timmar kvar att sova. SKÖNT! :D Vaknade 20 min innan klockan skulle ringa o va helt utvilad.

Sen gick jag upp, sorterade lite bland mina papper, läste igenom HT infon för Kemer, gjorde mig iorndning o gick ner o åt frukost. Sen skulle jag cykla till Melissa Garden för HT, men cykeln var helt paj, båda tramporna var åt samma håll, så det var omöjligt att cykla. Typiskt! Fick vandra hit i solen, svettades som en gris när jag kom fram. Phew!

Sen hade jag typ 10 pers som lyssnade på HT, lagom roligt.. :S Men fick endå en hel del sales, vilket var kul. Nu sitter jag bara o chillar. Funderar på om jag ska beställa något att äta innan jag måste gå in till kontoret o lämna utflyktsbiljetterna o sen tillbaka till Melissa moment för lite avslappning innan eftermiddagsservicen.. Måste se till att fixa cyklen med innan servicen! Pallar inte vandra runt till alla hotellen!

Nej, nu blir det lite käk.. Ha en fin torsdag hemma! Kram

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards