Alla inlägg den 15 september 2008

Av Åse - 15 september 2008 21:52

Jahapp, då försöker jag igen då.. Och hoppas på bättre lyca idag. Jag orkar verkligen inte skriva allt jag hade skrivit i det inlägget, men det fans ju en del viktiga punkter som skule dokumenteras...

Des har Linus nu lämnat Side. Närmare bestämt i lördgs kväll. Kändes mycket mysko när han åkte! I allafall så have vi i torsdags en avskedsmiddag för honom då vi också hade gjort en present som vi gav honom, ett fotokollage, han blev nog faktiskt ganska glad! Den var superfin, vi var alla mycket nöjda. Det var en hel del foton på oss alla i fucking best team och vi hade också skrivit vars en liten text till honom. Jag hade också velat ha en sån! :P

Sen körde jag ju Pamukkale i fredags o det gick fint. Allt flöt på bra o gästerna va nöjda, det enda minuset var att det var en midibuss o de kör ju i typ 40 i alla uppförsbackar, vilket det finns mycket av både på vägen dit o på vägen hem, konstingt nog.. :S Och det är lite drygt, annars nemas problemas! :)  Enda tråkiga var att jag missade Linus absoluta avskedsmiddag på Osakbaci, där de även träffade Ving gänget som hade avskedsmiddag för Maren.. Lite trist, men thats life.

Lördag var det sen flygplats på kvällen, då jag gjorde en snabbvisit borta på Vingparkeringen o hälsade Cilla o co välkomna till Turkiet! :D Najs att träffa Cilla igen o trevligt at träffa Johans föräldrar, som kände igen mig innan jag presenterade mig. :P

Inte så najs dock att jag var hemma kl 4 på morgonen o skulle upp o ha HT på söndagen, det var lite smådrygt, men det gick helt ok!

Söndag då, HT med Meidie, gick fint o vi fick sålt lite, sen var det area service på eftermiddagen då vi fakstiskt också fick sålt en del, så de va kul, vi hade att göra på alla hotellen! :)

Sen var det ju FEST igårkväll. Supernajs! Jag, Meidie, Johan o Cilla värmde upp med Singstar. Superlängesen sist ju, så de va najs! Sen fick vi sällskap av Cem o hans kusin. Vi drog ut på Stones, inte mycket folk där inte, men vi intog dansgolvet o hade en trevlig kväll! Johan o Meidie skulle upp o jobba idag så de stack hem vid halv tre tror jag. efter det dansade jag o Cilla som aldrig förr! Såå najs när Boten Anna kom, vi reerade som kungar, nej förlåt, drottningar på dansgolvet! :D Tack Cilla för en grymt najs kväll! :D Vi gick en sväng till Athena me, men där va inte alls kul, så vi glömde kvar Cem o hans kusin där o gick tillbaka till Stones. haha. ;) Sen när vi kände oss trötta fick vi skjuts hem av ägaren, grymt shysst!

Cilla sov hos mig o jag lovade att väcka henne i någotsånär god tid, men när jag vaknade va jag så bakis att jag inte kunde röra mig, för då tror jag att jag hade spytt, så jag vände mig om o somnade om, sen vaknade jag igen o hörde att Cilla va vaken, men inte heller då kunde jag röra mig. Somnade om igen, vaknade strax efter elva o då kände jag mig bättre, så då gick jag upp. Erbjöd Cilla lite frukost, av det magra utbud jag hade.. :S Men hon åt o var glad, haha. Sen har jag bara legat o chillat vid poolen hela dagen, först med Cilla, sen när hon gick för att äta lunch med föräldrarna så kom Medie o Jutta en stund senare, sen blev det bara jag o Meidie o tillslut låg jag ensam när alla de andra jobbade. Vid fem gav jag upp o gick in o vilade en stund o såg lite vänner innan det var dags att duscha o göra sig iordning för BBQ buffe på Side Hill med halva släkten Hammar o det lilla guideteamet som faktiskt är på plats i Side.. Har varit en mycket trevlig kväll, och nu sitter jag här o är mätt o trätt o lite sällskapssjuk..

Imorgon är det BS som gäller för mig hela dagen, på morgonen med Meidie o på eftermiddagen med Johan. Det blir najs, Längesen jag var tillsammans med någon annan på BS..

Det var några saker till som jag skulle uppdatera er på..

Johan har kört o krockat med bilen (igen).. Det kunde faktiskt ha gått väldigt illa, men Johan mår bra, han vara bara lite chockad. Det var i fredags natt när han skulle till flygplatsen o ha dep night som han skulle köra om en lastbil som var full med frukt på flaket och plötsligt tvärnitar lastbilen o Johan kör in i den bakifrån. Bilen blev tydligen totalmos o fullt med frukt över hela motorvägen.. men Johan mår som sagt bra!

Sen var det ju det med att jag kommer hem till Sverige! :D:D En liten snabbvisit i destinationsbytet. Grymt najs, trots att det bara är 2 hela dagar o 2 halva.. Är såå glad! Men jag har lovat mig själv att jag inte ska bestämma någon date med någon på förhand, vill absoult inte ha det så hektiskt som förra gången, utan jag tar allt som det kommer! Anledningen att jag får komma hem är för at jag ska ha chans att packa om väskan lite innan Kap Verde. Det är inte riktigt samma klimat där nere, blåser mer o är kyligt på kvällarna, så det får bli lite långbyxor och långtröjor med och inte så mycket av de högklackade skorna, eftersom det är mest sand på hela ön.. :P

Va de nåt mer jag skulle berätta...? Tror det knappt..?

Det får nog faktiskt bli nästa gång såfall, för nu är jag trött o ska snart gå o lägga mig o sova..

Until later, have fun! ;)




Ovido - Quiz & Flashcards