Alla inlägg den 16 september 2008

Av Åse - 16 september 2008 18:53

Dagen idag blev inte riktigt som jag förväntat mig,. Här ser man framemot en lugn dag med service på Side Hill * 2 och lite vila på siestan däremellan.. Men icke sa Nicke.. Service på fm blev det, gick bra, inga större problem o löste de flesta loggar så jag kunde stänga dem, allt medans Meidie hade danish focus o ringde o pratade med alla våra danska gäster! :)

Efter Side Hill blev det Sun City där vi också träffad enågra trevliga danskar.. Väl uppe på kontoret hade vi vilda diskussioner ang hur vi enklast skulle hämta Johans polisrapport sen krocken. Vi diskuterade fram o tillbaka tills vi tillslut kom fram till att vi ändrade helt om i schemat o det blev så att jag o Johan skulle åka till Antalya för att hämta den. Men först lite lunch! :)
Sen bar det då tillslut av mot Antalya.. Jag körde, kändes bäst så.. :P Vägen till Antalya kan man ju utan o innan, men sen tillägnade vi en hel timme med bilkörning inne i staden för att hitta till trafikpolisen!! Stannade 4 ggr för att fråga olika turkar, och alla gånger fick vi olika beskrivningar, tills vi tillsist fick den rätta! :)

Dagens höjdpunkt nr 1 var när vi insåg att vi kommit rätt.

Dagens höjdpunkt nr 2 var att det inte var stängt när vi kom fram!

Dagens höjdpunkt nr 3 var när vi fick rapporten i handen.

Dagens höjdpunkt nr 4 var när vi sjöng högt o grannt till Sånt e livet på ett av mina mixed tapes i bilen på vägen hem.

Dagens höjdpunkt nr 5 var när vi parkerade utanför kontoret efter 3,5 timme i bilen.. :P

Sen var det bara upp på kontoret o fixa iordning välkomstmaterial till morgondagens airport duty, och nu är jag hemma. Om en kvart ska jag möta Jutta för att gå ner o handla tillbehör till Johans goda pannkakor som vi ska njuta av ikväll! :D Smaskens!

Efter det måste jag sen packa för min 9-dagars vistelse i Kemer.. suck, det kan lätt bli drygt fast att det bara är en extra dag.. :S

Nåja, ska inte vara negativ nu, det blir ingenting bättre av! Tiden går förhoppningsvis fort i Kemer!

Nej, ska hinna med en snabbdusch innan middagen, tänkte jag!

Ni vet väl att ni kommer bli superofta uppdaterade från Kemer..? :P
Kram o puss

Ovido - Quiz & Flashcards