Alla inlägg den 21 juli 2008

Av Åse - 21 juli 2008 22:29

Så, då var man tillbaka hemma efter en ledig dag! :) Har varit en riktigt nice dag! Sov till typ elva, vilket var välbehövligt, sen åkte jag ner till stranden och umgicks med mamma o pappa som ju är här på besök. Sen var det hem, chilla lite o sen har vi varit ute o ätit på Ocakbasi ikväll, jag, mamma o pappa. Har varit en trevlig kväll! :) Nu sitter jag hemma i sängen o chillar lite på fejjan o lite på msn. SKa alldeles strax sova, är riktigt trött.

Nåja, vad hände så igår? Areaservice var stress, stress, stress... men det var ju med Johan så det var riktigt roligt endå! :) Fick sålt en del, vilket kändes nice! Sen var det veckomöte på kvällen, också väldig välbehövligt efter allt som hänt på sistone! Sen gick hela teamet ut o åt på kvällen. Hemma ganska sent, men det hondrade inte mig från att starta datorn.. så satt väl vaken till typ två o pratade med lite olika folk på msn o sådär... Tills jag tillslut däckade i sängen, hehe.. Idag harjag som sagt varit ledig, vilket har varit helt underbart nice!

Imorgon är det BS som gäller, + CIT.. sen ska vi ha teamday på eftermiddagen/kvällen. Skulle ju egentligen haft den i fredags, men det blev ändrat så nu har vi den imon. Ska bli grymt nice! :D Ser framemot det! :D

Jaa, nu har jag väl inte så mycket mer o skriva egentligen... Va konstigt med ett så kort inlägg! ;)

Nåja, sov gott alla, until later! Kram

Ovido - Quiz & Flashcards