Alla inlägg den 29 juli 2008

Av Åse - 29 juli 2008 22:30

Haha, då har man blivit utsedd till kung också! :) Av min undrbara kollega Johan, som jag trodde var min bästa vän, men tydligen inte.. upptäckte jag igår ;) Fast det är en heelt annan historia! Om jag skulle fortsätta där jag började.. Jag har varit Bamse ikväll o dansat pizzadansen o macarena med barnen på minidisco. Det var niice. Men varmt!! Och efteråt fick jag ett sms av Johan (som är i Kemer denna veckan) där det stod, Du är kung! :) Tack, då blev jag glad!

Nu har jag nyss kommit hem, efter en trevlig kväll på Side Hill som bla innefattade bllonger som man tände fyr på som sen steg uppmot himlen, supermysigt och väldigt uppskattat! Sen fick jag lite mat i magen o då blev jag ännu gladare. Sen var det lite hejdå till Engin, Ismet o Hakan.. igen, för dte gjordejag ju i eftermiddags också.. ;) Och nu är jag hemma. Sitter bara o väntar på att tiden ska gå för sen ska jag ju senda buss inatt. Så ska åka ner till kontoret kvart över ett.. o nu e klockan halv tolv.. Suck, dryg väntan! Funderade en stund på att sova, men tror det blir ännu värre.. Får väl sätta igång ett avsnitt vänner eller varan tv.. Måste bädda sängen me, för jag har ju tvättat mina lakan.. Värdelös info för er antar jag.. ;)

Så nu slutar jag hellre att skriva än att tjata ut er för mycket.. Nästa gång jag uppdaterar er är jag nog på svensk mark.. om det inte finns trådlöst internet på havalimani i Antalya, förståss.. ;)

Sov gott, vi ses snart!

Hälsa Sverige att jag kommer hem!

Kram o puss

Av Åse - 29 juli 2008 19:19

Jaha... då var sista två servicarna för ett tag framöver avklarade.. och gud va tråkiga de var.. Ingenting att göra! Inga loggar att följa upp, nästan ingen spom kom o köpte utflykt... Ganska trist! Förmiddagen gick bättre, för då var Elise med o sen körde jag en sväng till andra hotell.. men eftermiddagen.. heeelt värdelös. Ensam o typ inga gäster alls som frågade om nånting! Spenderade tiden antingen nere i restaurangen o pratade med Ismet, Engin o Haka, eller uppe i receptionen o pratade med Metin.. Iofs kul de me, emn inte i två timmar.. :S Nåja, nu slipper jag iaf detta ett tag, för imorgon bär det av hemåt! Håller på o försöker packa lite nu men det går inte så bra.. elelr det känns som att jag är färdig fast att jag vet av erfgarenhet att jag inte är det! :S Menmen.. ska iväg nu med Emma o Meidie o leka bamse på barndiscot.. Kan ju bli kul! :D Sen får jag se när jag är hemma o sen ska jag senda bus inatt, sen blir det godnatt o upp ganska tidigt imon för att packa det sista o sen ge sig av mot sverige! :D

Mailade Jenny idag o platsen till CPH fanns fortfarande kvar då, det var typ vid halv fyra, så håll tummarna för att ingen har tagit dne eler tar den fram tills imon kl 12.40 då flyget går! Det drygaste blir väntan på flygplatsen eftersom jag måste checka in efter alla gäster.. suck.. men men...

Nej, nus ka jag iväg.. Later!
Krama

Av Åse - 29 juli 2008 07:15

Jaa, då var det alldeles snart dags för service på Side Hill.. och inte vilken service som helst.. Den näst sista servicen på grymt länge! Den sista blir ju i eftermiddag o sen imorgon åker jag hem! :D Helt lovely! Ska bli så nice att komma hem o krama om alla som jag saknar! Pagge, Björn, Sara, Sandra, Sara, Mattias, Hon...?, EBBA, Marcus o Jocke såklart.. o Paulin o K1 o Tobbeplayer o Cilla, men Er träffade jag ju för inte så längesen.. Josse om jag hinner träffa henne, Cajsa, Frida, Tessan o de andra i stan 1, kanske Becka o Maja...? Usch, jag kände att det var farligt att börja räkna upp namn här för nu har jag säkert glömt nån som blir jätteledsen.. Såfall skyller jag på tröttheten o värmen.. jag hoppas att det är ok?! ;)

Nej, nu är jag sen som vanligt..

vi ses snart! :D

Krama

Ovido - Quiz & Flashcards