Alla inlägg den 23 juli 2008

Av Åse - 23 juli 2008 00:01

Jaha, ännu en dag till ända.. Ja nästan iaf. Ska senda en buss till flygplatsen första bara.. Ska köra om en kvart så hinner inte skriva så mkt, för sitter i pyjamasbyxor i sängen, och dte är kanske inte en lämplig klädsel att sända bussar i.. ;)

Idag har varit både en riktigt bra dag och riktigt crappy..

Det som var bra var ju Cable skiingen nu på eftermiddag/kväll, det var sjukt sjovt! :D Som vattenskidor fast efter en kabel istället.. som liksom var uppspänd.. Nästan som en ankarlift i skidbacekn fast den gick plant.. Riktigt nice,fast det var inte helt lätt!

Det som inte var så bra behöver jag kankse inte nämna..? Det var massa krabb med logar o skit bara, och sen Kentia där jag hade strulat o sen saknade jag massa pengar när jag skulle likvidera, vilket var det allra sämsta! SUCK! Måste kolla på det imon! :( Nåja, mötet gick bra iaf, förutom på slutet då vi fick veta att en av oss svenskar i team side nog måste flytta till Alanya! Ingen som direkt är sugen på att lämna the fucking best team! Nåja, vi får la se hur det blir med det.. Sen tog vi iaf några roliga teamfoton :)

Det var väl egentligen allt jag hade för nu.. Nej förresten.. Jocke ville gärna ha ett omnämnande, så hör kommer det.. Jocke du är söt! Hahah ;)

Sov gott alla! Det ska jag när jag väl är hemma igen!

Krama

PS, vem är "Johans kompis"? Jag är grymt nyfiken!

Ovido - Quiz & Flashcards