Alla inlägg under juli 2008

Av Åse - 20 juli 2008 13:15

Nu har jag varit dålig på att uppdatera er igen.. denna gången har det sina orsaker.. Henrik har åkt hemtill Danmark.. En och en halv vecka tidigare än planerat. Så fredagen och lördagen var tunga dagar här i Side. Ingenting kändes bra och alla var väldigt nedstämda. Så igår efter service gjorde jag direkt ingenting. Jag o Henrik småpratade lite om allt och inget. Sen var Johan, Meidie, Henrik o jag nere och åt sista måltiden. Sen var det dags för Henrik att städa o packa o sen åkte vi till flygplatsen vid halv sjul. Henrik åkte i min buss, men ingen som dirket pratade. Vi satt i tankar båda två.. Sen kom det tuffa avskedet inne på flygplatsen. Inte roligt alls. Men vi kommer att ses igen. Jag vet att det ofta är något man bara säger men denna gången tror jag på det, jag gör verkligen det. Nåja, nog pratat om det.. Jag ska försöka uppdatera er med var som hänt sen sist.. Men då måste jag först ta reda på när jag skrev sist.. ;) Så, då har jag uppdaterat mig själv lite..

Ok, torsdagens citytour gick helt ok. Jag hade 9 pax med mig, varav 5 inte följde med på middagen.. Så det gick grymt mycket fortare än sist, när Peter och jag hade 46 pax... ;) Så vi var faktiskt färdiga med hela grejen innan ens middagen skulle ha börjat. Vilket var grymt nice! Så Elise o jag tog en välbehövlig promenad hem, duschade o gjorde oss iordning och redo för fest. :) Festen blev kanske inte så galen som vi hade räknat med, men visst var det skoj! :) Singstar här hemma och sen drog vi ut. Stones som vanligt och sen Athena. Det fanns två på stället som var betydligt fullare än andra och det skulle jag säga var Tobbe och Elise. Elise var i sitt esse, det må jag säga! Nåja, när vi kände att det var das att dra sig hemåt erbjöd sig Metin att köra, men jag ville tvunget ha kebab, så det blev bara Johan som åkte med. Jag, Marcus, Tobbe o Jocke gick upp o köpte världens godaste kebab, fast Marcus fick ingen för han äter endå aldrig upp den.. haha Sen gick vi upp o sate oss utanför Leda o satt o pratade hur länge som helst. Kom några galna turkar i en skåpbil o försökte prata svenska med oss.. Han frågade vad jag hette men det ville jag inte säga så jag bara hmm...hmmm...  hmmm Så började Jocke sjunga "hon heter Anna, Anna heter hon.." haha det var sgu sjovt! :) Nåja vi satt där ett bra tag o pratade innan det var dags att ta sig hem.. Sista kvällen med gänget blev en nice kväll! Men det roligaste blev trots allt ändå onsdagen! 

Okej, sen blev det då fredag och jag o Johan hade Area-service på morgonen. Gick lugnt och smärtfritt trots att vi båda var slitna.. Efter det körde vi till Manavgat för att hämta visumen hos polisen och sen var det bara tillbaka till kontoret öfr att göra transferlistorna. Massa krabb som  vanligt för vi är så få guider, men det gick ihopa tillslut. Här emellan kommer faktiskt insektshistorien in också, Linus o jag belv nästintill ihjälskrämda av en skitstor insekt som tagit sig in på kontoret.. helt galet!

Nåja, sen fick man hela 45 minuters paus för att äta o göra sig iordning för at åka till Aspendos o se Troy. En helt grym dansshow! Tyckte nog faktiskt den var bättre än Fire of Anatolia om jag ska vara ärlig.. :) Även fast jag satt o somnade.. :/ hehe Nåja, efter showen var det hem o sova.. kunde man önska! Nej, jag hade ju frivillgt tagit på mig att senda bussen på natten.. Johans vänner skulle ju åka hem med den och jag ville ta farväl, så jag sände iväg deras buss till flygplatsen, där Johan väntade på dem.

Sen var det hem o sova, nice! :) Sen var det upp och ha BS igår.. Var helt död, men det gick bra ändå.. Hände inte så mycket.. Sen är vi tillbaka på dokumentets början. Lite chill innan flygplatsen.. Trodde att det skulle bli helt totalkaos på flygplatsen eftersom jag var så trött, väldigt seg i huvet, ledsen efter Henriks farvel och många bussar på kort tid, men det gick helt fint! :) Tills beskedet om förseningen kom! SUCK! TRD som skulle landat 01.15 var försenat till 03.20 usch o blä! Helt värdelöst! Det ironiska i det hela var också att nrä vi gjorde listorna frågade jag Linus om jag kunde få slippa terminal två och stana för TRD på ettan. Ja, sa Linus, det är ok. SUCK, tror ni jag ångrade mig eller?? Men det var bara att bita ihop och acceptera! Det gick bra trots allt.. satt o sov utanför BK i väntan på sista flyget.. hehe ;) Men sen var det naturligtvis någons väska som inte kom, så de fick gå in o skriva PIR rapport och det tog minst en kvart, helt galet när kl redan är så mkt.. Så jag var hemm ai sängen kl 05.50 SUCK va trött jag var! Sov till typ 13, sen har jag bara suttit vid datorn sen dess..

Nu ser jag plötsligt att klockan är sjukt mycket! Börjar jobba om 25 min och har varken ätit eller duschat.. Så up and away! Hörs senare!

Av Åse - 17 juli 2008 13:13

Oj vad jag blivit dålig på att uppdatera nuförtiden! Vad har hänt sen sist..? Dep night gick förvånansvärt bra, efter att det hade klyddat massor med sendbussen som jag så olyckligt hade.. Körde hem utan att somna, vilket ju är en fördel! Fick sova någon timme, sen ringde servicetelefonen givetvis... Men fick somnat om o vaknade igen av servicetelefonen vid halv tolv.. Då var det lönlöst att försöka somna om.. Så jag gick upp, körde o hämtade Paulin, vi käkade lunch och sen gick vi på hamam. Grymt nice! :) Sen slappade jag lite nere vid poolen. Upp o gjorde mat till mig, Elise, Johan o Meidie.. Det blev en Elise luxus special. :) Sen var det dags för mig att ta af sted o senda en buss. Synd det inte fanns extra platser på bussen för då hade gänget från Leda (Johans vänner) kunnat åka med ju.. Nåja, sendbussen gick snabbt o smärtfritt, sen var det bara att cykla hem o byta om o öppna ölen :) Satt utanför lägenheterna o spelade gitarr o sjöng o hade en helt underbart nice kväll, sen stack vi ut på Stones, där detvar SKUMPARTY! :D Sjukt ball.. och sen skulle Elise tvunget gå vidare till Athena, så det var jag, hon och 2 av killarna, Markus o Joakim som gick in där, helt genomvåta från allt skum.. det var sådär! :/ Mötte två Nazartjejer där som vi snackat med innan. Dansade lite, o sen gick vi hem. Köpte världens godaste kebab (igen) på vägen hem. Det var bara den sjukaste kvällen på länge! Jag vet att jag säger det ofta, men kvällarna bara överträffar varandra hela tiden nu, det är helt lovely! :D Sååå nice!

Och ikväll är det fest igen. Johans vänner åker hem natten mellan fredag o lördag så det är deras sista festkväll ikväll. Då blir det ordentligt röj! :D Elise o jag ska bara ha city tour först.. SUCK! Inte sugna alls o de e bara 9 pax, så man kunde önska att Linus ställde in den, men nej... Så vi får snällt bara gilla läget o försöka ha trevligt. Som tur är är vi iaf 2, vilket är en grym fördel! Sen får vi bara hem o dricka lite snabbt innan vi ska ut..

Nog kanske bara bra om jag inte hinner dricka så mycket så att jag inte hinner bli så full som jag varit de senaste gångerna.. ;) Igår var helt sinnes! Söndags också visserligen... ;)

Menmen.. Nu ska jag nog försöka vila lite innan det är dags för citytouren..

Imorgon ska vi ha focus day, dvs hela teamet ska iväg på nåt skoj. Vi vet inte ännu vad, men det ska vara lite arbete o lite skoj o sen ska kvällen avslutas med TROY, dvs dansshow, det ska bli kul! Så tror nog inte jag hinner skriva imon, men man vet alridg..

Ha iaf en fin torsdag därhemma!

Kramas

Av Åse - 15 juli 2008 23:40

Nej nu var det längesen jag skrev igen! Typiskt! Söndagens HT blev iaf inte det bästa ever, snarare ett av våra sämsta.. :/ Vet inte vad det berodde på, men jag tror det var gästerna.. haha Nåja, söndagens eftermiddags service var lugn.. Och när vi kommit hem, efter vad som kändes som världens längsta promenad med världens gnälligaste barnunge (en trött Henrik)  gick vi in till Merhabamannen o köpte öl, sen slängde vi oss i gräset o började dricka. Fan va nice det var! Först var det kun jag o henrik, men skaran utökades snabbt med Peter och sen Johan o Helena o sen Meidie.. När vi kände oss lagom lulliga kom vi på att middag o en dusch vore kanske en bra idé... Så blev det och sen satte partyt igång på riktigt. Singstar inne hos Johan o Henrik och efter diverse kommunikationsproblem, syskonen Hammar emellan kom hela Johans vänskapskrets.. nåja, åtminstone den delel som är här i Turkey.. Och sen vard et fest på riktigt.. Helt galet mycket folk var vi o de var sgu nice! :) Sen drog vi ut på Stones o mötte upp med några Vingare o lite annat folk o sen vidare på Athena. En riktigt sjukt rolig kväll! :D Grymt nice! Åt världens godaste kebab på vägen hem också.. mmm! Sen gick jag faktiskt hem! Det är inte dåligt att gå dne biten kl 5 på morgonen, det säger jag! 

Måndag var jag ledig o de va riktigt nice.. sov dock inte så länge.. Undra varför..? Henrik ringde o väckte mig från servicetelefonen o låtsades att han var en gäst som "funderade på den här delfinshow" SUCK! Menmen.. Ut vid poolen en stund o sen var det dags för lunch (fast jag inte ätit frukost) och sen följde jag med Henrik på BS.. Tjänster o gentjänster som det heter.. Han var med mig i förra veckan på hans lediga dag...

Nåja, precis som det brukar så kom spritångesten/deppigheten smygande framåt eftermiddagen.. trots att jag inte hade något att ha ångest över. Så jag sa till Henrik att jag inte ville vara ensam.. vilket resulterade i en stilla og rolig afton nere i antik side.. Åt middag på Liman o sen gick vi o shoppade lite.. Tog en tur ut på stranden o tittade på de stora vågorna o bara njöt av stillheten. Helt underbart! Tills Henrik blev livrädd för en skorpion/mus/sköldpadda o vi fick köra hem.. hahaha

Idag har jag kört Real Turkey, vilket faktiskt gick bättre än jag trodde.. Var rädd att jag skulle dö av tråkighet men det gick ok. Sen på eftermiddagen har jag gjort transferlistorna o gud vilket krabb! Vi är lite för få guider för så många bussar som vi har imon... Så jag var inte nöjd när jag delade ut listona till folk, men vad skulle jag göra...?

Nu ikväll har vi varit nere o ätit på Ocakbasi, alla Johans vänner, Johan själv, Meidie och jag. Har varit en trvlig kväll och nu om 10 min ska jag köra till kontoret för att köra en dep bus och sen ska jag sticka till flygplatsen för att hjälpa folket att checka in ordentligt och sen blir det ehm o sova.. Hoppas ara inte servicetelefonen (som jag har åkt på igen - men bara en natt nu) ringer förmycket från det att jag kommit hem tills det att ja vaknar av mig själv...

Är lite sen som vanligt så dte blir update imorgon...

FEST imon igen! Jei! :D

Kramas sov gott

Av Åse - 13 juli 2008 08:35

Då var det söndag och dags för HT. Fjärde söndagen i rad som jag o Henrik ska ha HT tillsammans. Detta ska fan bli the fucking best HT ever! :) Trots att vi båda är lite bakis sen igår tror jag på oss till 110 % :) Nej, fan, jag hatar när folk säger 110 % det är så tramsigt! Det finns inte mer än 100%, tamam?!

Nåja, gårdagskvällen var ganska lugn endå men riktigt nice! :) Vi hade sendbussar båda två, tänkte egentligen först ta dem tilsammans men när vi såg antalet hotellstopp på Henriks buss insåg vi att vi inte skulle hinna. Så henrik tog första och jag tog andra. En ganska rolig sak var att vi båda hade Can Garden med på listen (nej det var inte det roliga..) och då måste man ta taxi hem därifrån när bussen fortsätter till flygplatsen. OCh jag åkte ganska exakt en timme senare än Henrik och åkte med samma chaufför. Fräckt :) Han var hur nice som helst o vi satt o snackade skit om Henrik hela vägen hem. hahaha ;) Iaf sen skiftade jag kläder lite snabbt o sen drack vi några öl o satt på Henriks rum o snackad elite med hans väner på Msn (nördigt jag vet, säg det till Henrik, som knappt lät mig checka min facebook för då var jag en datanörd som bara brydde mig om mina elektroniska ting.. tsss) Och sen gick vi iaf ut till the grand openingparty p Alaturca restaurant (vår lokala restaurang :) ) och dä'r satt vi sen o snackade med Cem, den supertervlige servitören som gett mig mitt turkiska namn Günesh (eller hur det nu kan stavas)..

Sådär, efter dne korta redovisningen är jag som vanligt sen.. Ska vara på kontoret om 20 och jag är inte i närheten av färdig..

Update kommer senare! :)
IKväll blir det PAAARTY! :D

Av Åse - 12 juli 2008 12:31

Kan ni tänka Er? Jag har faktiskt fått sova! Inte hela natten, men åtminstone ett par timmar! :):) Natten på flygplatsen gick fint! Arrivalen på terminal 2 flöt på hur fint som helst! Jag menar, med hjälp av Nick o Silke, vad kan gå fel? Mina bussar var så små så de fylldes ganska snabbt så det vara bara att senda dem o sen köra över på terminal 1 för dep.. Lite små problem där med folk som hade på tok för mycket saker och vågen som slutade fungera på det ena bandet, men det gick endå helt OK.. Hemfärden i bilen gick inte lika bra.. (Mamma, please dont read!) somnade fakstiskt till 2 gånger ochblev livrädd när huvudet nickade till! Gjorde allt jag kunde för att hålla mig vaken; fönstret öppet, superkall luft på högsta fläktnivå och radion superhögt. Men det räckte tydligen einte. Söt som hon alltid är så ringde Silke då hon kommit hem för att kolla så allt gick bra, det var dock innan jag somnade till första gången.. Saken var att stanna på vägen var ju inte något alternativ! Skulle varit livrädd! Sverige är ju en sak, men man stannar inte o sover i bilen i Turkiet! Nåja, jag kom iaf hem, hel o ren! Stöp i säng och bad till gud att telefonen inte skulle ringa på de 2 ½ timmar som återstod tills kl var 8 o "riktiga" GOL öppnar.. det gjorde den.. 20 över 7 ringde någon som inte blivit upphämtad för rafting. Lätt löst problem o sen somnade jag om igen.. Vaknade till vid halv nio så då ringde jag Inger o rapporterade vad som hänt under natten, sen har jag sovit som en stock o vaknade nu kl tio över ett. NICE! :) Känns som att jag äntligen fått lite sömn. Är dock fortfarande riktigt trött, men tror det beror på att jag fortfarande är nyvaken och inte ätit frukost ännu. Tänkte göra gubbaröra, har inte ätit det sen mamma åkte, men upptäckte att jag saknar mer än hälften av ingredienserna så får se om jag orkar gå ner o handla eller om det blir knäckemackor med leverkorv o grevé istället.. Som alla andra dagar sen Josse kom.. haha

Dagen idag ser ut som så att jag har WAP (vilket jag ev struntar i eftersom jag har jobat som en idiot de senaste dagarna..) och sen har jag sendbussar ikväll. Jag o Henrik ska ta båda bussarna tilsammans istället för vars en, mycket mer sjovt ju! :) Vi e ju partners in crime när det gäller HT, så varför inte på sendbussar? ;)

Ikväll efter bussarna ska jag dricka några välförtjänta Efes och sen ska vi nog gå ner på "grand opening party/Cims birthdayparty" på Alaturca restaurangen, vår nya lokala restaurang. Det ska fakstiskt bli riktigt nice! En SPC kväll kanske? Grymt längesen nu!

Imorgon ska jag o Henrik ha HT o sen service på eftermiddagen och sen blir det party på riktigt! Jag är fri måndag så det ska fanemej festas på söndag! Nice med fest på söndagar me, för Ving brukar alltid festa då, så då blir vi många! :)

Nej, lite mat i magen vore inte fel.. Uppdaterar mer senare!

Krama

Av Åse - 11 juli 2008 22:02

Sådär, då har Josse åkte hem nu. Känns väldigt tomt här hemma nu, ingen amma, ingen Josse o ingen Elise.. Ska bo ensam nu 5 dagar.. På ett sätt lite skönt eftersom jag är så fruktansvärt trött, men vad hjälper det att man är ensam om man har servicephone en natt till? SUCK!

Ska snart åka ut på flygplatsen.. ska ta emot CPH tillsamans med Silke o Nick (kan bli nice!) och sen åka ensam till terminal 1 för att hjälpa till med incheckningen o sen köra ensma hem i bilen vid 5 tiden.. som upplagt för att jag kommer somna bakom ratten.. :( Inte sovit ordentligt på 3 timmar.. SUCK! Får köra med superhög volym på radion och fönstret öppet tror jag..

Nåja, det har iaf varit en bra dag! Har varit på Area service med Henrik, lika sjovt som alltid när man har så bra sällskap! :) Sen i eftermiddag har jag gjort transferlistorna.. Tog ett bra tag längre än vad jag trodde eftersom jag hea tiden glömde saker o datorn e såå långsam. Men allt blev klart tillslut iaf (förutom mina egna total listor på deppen som jag ska ha nu inatt så får smita inom kontoert o hämta dem nu innan jag kör...) och sen sat jag o henrik o gjorde Johans o hans välkomstmterial så allt det är klart!

Sen gick vi o handlade på Bim och lagade en riktigt god Åse o henrik special. Supergott! Sen skulle vi se sällskapsresan, men den funkade inte i min PS2, så vi fick ta vad vi hade på vanlig dvd.. Vänner! haha :) Faktiskt Henriks förslag så då blev jag lite glad! Och han skrattade emellanåt! Kan ni tänka er? Fast han försökte dölja det väl.. ;) HEnrik din lilla luring!

Nej, tyvärr mina vänner så måste jag ta af sted nu.. Ska ju somsagt upp om kontoret o skriva ut lisotr på vår snabba dator och sen måste jag tanka också..

Men sov gott ni lyckligt lottade som får göra det! :/

Krama

Av Åse - 10 juli 2008 21:01

Fy fader va jag e trött idag. Det beror på en hel del olika fakltorer, men den främsta är servicephone! Fy fan vilket elände den är alltså! SUCK!

Nåja, jag har väl en hel del att uppdatera er å innan jag kan börja prata om gårdagen o idag.. vi får börja med tisdagen.. Real Turkey (inte äkta kalkon... haha) var faktiskt helt OK; om jag inte varit så trött vill säga.. ;) MEn jo, den gick fint. Det som var drygt var att vi kom hem lite sent så det vara bara hem o byta om o direkt i bilen till Alanya. Akkurat då trodde jag att jag skulle somna i bilen, men blev piggare när jag kom fram. GOL var heller inte alls så trist o drygt som jag trodde. Gick faktiakst riktigt fint! Jag har ju iofs vanan inne av att sitta på kontor o svara i telefon hela dagarna.. ;) MEn trodde jag skulle få massa knepiga frågor o spörgsmål som jag inte skulle kunna klara av att svara på, men dte var inte så farligt faktiskt! Sen när kl var 20 var det bara att sätta sig i bilen o köra hem till Side igen för att bara precis hinna duscha o sen var det iväg ut o äta o sen fest som gällde! :) Festen blev inte ens hälften så galen o crazy som i söndags, men ändå mycket trevlig. det blev en kort förfest hemma hos JOhan o henrik efter middagen o sen bar det iväg till Stones. Mötte upp med några vänner till Henrik, och allas vår Metin från Side Hill, (som numera är "like the nicest person I know in Turkey" haha) Vi satt på Stones nästan hela kvällen. Johan o henrik hade lovat varandra, o Henrik hade även lovat ELise faktiskt, att de skulle gå hem senast halv tre, den gränsen flyttade HEnrik sen bak till 01.00 men det sprack ganska snabbt när klockan var 00.50 när vi lämnade SGR haha, men iaf, de hade halv tre som gräns, eftersom Johan skulle ha BS o Henrik skulle ha airport day.  Det gick sådär med den tiden kan man säga.. Jag tror vi gick från Stones o vidare till Athena närmare tre, haha. Nåja, Athena var trevligt för en gångs skull, trots vissa ovälkomna kända ansikten, hehe Josse, du vet vad jag pratar om! ;) På Athena träffade vi Kaan o gratulerade honom på födelsedagen! :D Nåja, vi stannade inte där så länge, sen när vi skulle hem så erbjöd sig Metin att köra oss, vilket ledde till mitt tidigare uttalande :) Och faktiskt slutade kvälen mycket bra :) ;)

Så, då blev det sen onsdag.. Hmm.. onsdag.. Då var det dags för Josse at göra av med hela semetserkassan på marknaden, vilket hon också bokstavligt talat gjorde! Plu satt jag gjorde av med en hel del me.. SHIT Va mycket grejer det finns.. Nu kan jag aldrig mer mobba Henrik för att han inte kan gå förbi marknaden utan att handla, jag är fan likadan själv.. Note for later, håll mig borta från markand! haha ;) Sen var det då flygplats kväll som gällde, efter en trevlig lunch på Korner med K, var ju tvngen att ta med Josse dit me, haha. Och, spännande som det var så var jag ju airport responsible.. Men det gick faktiskt helt ok, jag är stolt öven min insats, och även de andra naturligtvis, det flöt på så bra o nästan ingen kaos. Kändes fint. Jag o Johan har dessutom ett grymt bra samarbete på flygplatsen, kan fan inte bli bättre! Henrik är min partner in crime på HT o Johan min bästa samarbetsparter på Havalimani, NICE :D

Nåja, trots att jag hade servicetelefonen samtidigt som flygplatsansvarig gick det ju fint.. Under tiden jag var på flygplatsen iaf! När jag sen körde hem, var ju i bil :) så ringde det tre ggr på vägen hem. Kom hem typ kvart i två o tänkte att det var sen men att jag iaf skulle få nåhgra timmars sömn innan HT.. Så fel man kan ha! Telefonen ringde 3 ggr innan kl var 4 o sen ytterliggare en gång i timmen fram till 9.00 SUCK SUCK SUCK! Inte mycket sömn denna natten heller... :( Men det var bara att upp o hoppa, ligg inte o dra dig! Pallra sig till kontoret för att förbereda HT med Peter.. Ner på Side Hill, mötet gick nice trots massa vind som gjorde att "duken" inte ville ligga kavr o papprena flög lite hit o dit, fattar inte varför det ska blåsa så mycket just där och just när man har HT..?

(Nu måste jag försöka snabba på lite med skrivandet för Josse sitter snart o somnar i väntan på Vänner.. )

Menmen, telefonen fortsatte o ringa, problem med överbokningar på ett annat hotell.. Det vara bara att snä'llt sätta sig i bilen efter alla frågor/spärgsmål som kom efter HT och köra vidare till SIS för att försöka reda ut vad som hänt o hit o dit. Som tur var så var gästerna rtiktigt trevliga o snälla o förstod att felet inte var mitt o inte ens vårt företag utan hotellets.. Men likväl skulle dte redas ut. Tillbaka till kontoret, drog hela Hostorien för Helena som är stand in frö Linus då han är hemma på semester..Jobbar han aldrig? ;) Och sen då jag äntligen fick komma hem hade jag ca 50 min tills jag skulle iväg igen för att studa city touren... Oj, vilken inte als bra tour det blev.. SUCK, trött som jag är är jag väl grymt negatov, men det var inte alls bra... Nåja, det blir bara till att tänka till o göra förbättringar tills nästa vecka då det är jag som ska köra den..

Nu på kvällen har ´jag o Josse varit nere på vår lokala restaurang o ätit god mat o nu sitter vi här i våra mjukaste mjukiskläder o ska se vänner så snart jag är färdig med er uppdate.. dvs nu alldeles strax..

Imorgon åkre Josse hem. Har varit så nice att ha henne här så det är sjukt trist att hon åker hem! :( Nåja, jag kommer ju själv hem om mindre än 3 veckor! Shit, kan ni fatta att det är så kort tid? Galet ju!

Imorgon ska jag förhoppningsvis ha Area service med Henrik på morgonen ( om inte Johan ska köra Pamukkale 2 för då måste jag ta BS istället för honom..) och sen på eftermiddagen ska jag göra transferlisotr för lördagens flygplats. första gången jag gör dem själv, så det ska bli kul :)

Nej, nu ska jag inet låta Josse vänta längre. nu är det dags för vänner!

Av Åse - 8 juli 2008 07:01

Oj oj oj, vart ska jag börja? Må ju begynde med och förtelle om söndagens party. Jäklar vilket party! :D Det började med singstar uppe hos Johan o Henrik, alla i teamet var dör, nästan! Vi var 9 pax, vilket är helt sjukt många för att vara fest i Side, det är ju vanligtvis oftast bara jag o Henrik, alternativt jag, Henrik, Johan o Elise.. Så det var helt lovely att vi var så många, och det finns ju inget bättre sätt att festa på än med just singstar :) Vi körde lagtävling, och kvällen var helt underbart bra. Sen stack vi ut, nästan allihopa, det var jag, Josse, Henrik, Johan, Linus, Bea o Meidie. Ut till Stones o mötte upp med Ving o några andra. Där stanade vi ett tag, och alla blev fullare o fullare, mest jag o Johan tror jag, haha. Vattenpipa som vanligt, och en massa dans. Vilken stämning det blev när de spelade svenska sånger som Boten Anna o Ingen sommar utan raggae! :) Nåja, sen gick vi vidare till Athena, men där var vi inte så länge, sen har jag lite svårt att minnas kvällen. Jag vet att vi gick till lighthouse men där var stängt så tror jag att det var ca nu som resten åkte hem, men inte jag o Josse, vi träffade några svenska killar så vi gick tillbaka till Athena och sen slutligen tilbaka till Stones.. Nåja, trots att jag inte minns allt vet jag iaf att det var en riktigt rolig kväll! :D

Igår var jag ledig så jag o Josse var på beachen, när jag väl släpat mig upp ur sängen, vill säga! ;) Och sen var vi ute o åt på kvällen o sen såg vi film, jag Henrik o Elise. Josse var trött o sliten efter söndagens bravader så hon gick o la sig.. ;)

Idag ska jag studa Real Turkey, vilket är grunden till dagens rubrik. Jag är inte upplagd för detta, men vad gör man? I eftermiddag ska jag sen ta bilen till Alanya, vilket är ca en timmes färd, för att sitta på GOL i 3½ timme o sen köra hem igen kl 20.. Detta är anledning nr två till dagens rubrik. SUCK!  Blir ingen så rolig dag detta, men jag slipper iaf dep night ikväll, och jag slipper också airport night imorgon faktiskt. Har blivit airport responsible imorgon kväll istället.. spänande! ;)

Nej, nu har jag nog inte så mycket tid igen.. Måste göra mig iordning så att jag inte blir sen! Ha en underbar dag, jags ka försöka jag också!

Krama

Ovido - Quiz & Flashcards