Alla inlägg under juli 2008

Av Åse - 6 juli 2008 18:04

Så sitter jag o henrik på kontoert och väntar på de anxdea så att vi kan ha veckomöte.. Sitter o spiser chips och dricker brus :) Vi har haft en helt lovely dag idag. HT i förmiddags gick bara strålande bra! Både jag o henrik var på så bra humör och det speglades på hela HTt och alla gästerna! Vi fick ju dem att skratta flera gånmger! :) Haha Sen var vi nere o åt lunch på Aphrodite, Henrik, Linus, Josse o jag. Gott :) OCg sen var det dags för service på eftermiddagen igen. Jag o min partner in crime, dvs Henrik gjorde fin service och sålde massa utflykter, vi är fanimig bäst! :D

Nu ska vi somsagt snart ha veckomöte, så snart de andra kommer hit, vill säga.. Sen är det PARTY som gäller! Det är singstar kväll i SGR ikväll! :) JEI Ska bli så sjovt! Alla i teamet ska vara med o festa, tror jag och det ska bara bli the best night! Gött!

Vi har inte haft internet hemma på hela dagen igår, därför jag inte har kunnat uppdatera er.. Men hoppas detta kan räcka nu för ett tag, Kommer tilbage imorgen, då är jeg FRI! Så Josse o jag ska göra Side tror jag! ;)

Ha en stilla og rolig söndagkveld hjemme!

Kramas

Av Åse - 5 juli 2008 09:46

Josse är här! Jippie! Såå nice det ska bli att spendera en vecka med henne härnere! Just precis vad jag behöver just nu, tror jag, efter perioder med lite deppighet.. Så jag är sååå glad :) Sitter på balkongen o äter frukost, Josse är ju bara bäst, hon had emed leverkorv och svensk grevéost. Så det är bara dne bästa frukosten på sjukt länge! :) Nja, om man bortser från mamas gubaröra.. hehe ;)
Igår var vi alltså på Pamukkale.. Förutom att bussen var ganska fucked så var dte en trevlig tur.. Man sov ju mest på bussen, så det var chill. Stackars Peter hade några crazy tanter som klagade endel, men jag tror nog han överlevde.. Pamukkale var fint! :) Vita kalkstensklippor med små dammar med varmt vatten där man kunde vada omkring. Och sen passade ju jag o Elise o mamma på att bada o Kleopatras bad så att vi blev 10 år yngre.. Det var inte det fräschaste badet i mitt liv och om man trodde det skulle svalka så trodde man helt fel! Det var nästan varmare i vattnet är uppe i luften.. Men vi badade en lång stund så nu tror jag faktiskt att jag är 4 år igen, som jag o henrik länge har önskat.. ;)

Sen när vi kom hem från Pamukkale vid midnatt tog jag en välförtjänt dusch o sen var det dags att senda buss till flygplatsen, mamma skull eju åka hem så jag tog på mig att senda den, jag skulle ju endå vara där... Och när bussen hade kört var det bara att vänta på att Josses buss skulle komma. Hade tur så det var Metin som jobbade i receptione på Side Hill så han bjöd mig på glass och en trevlig konversation. Sen när jag  fick veta att Josse skulle bli avsläppt på kontoret och inte på Side Hill som jag trodde så fick jag gå en liten promenad genom halva stan.. Men sen kom en ytterst snäll busschaufför och körde oss hem till SGR, supersnäll, Tesekkürler ederim! :)

Nåja, nu ska jag vara lite social med min nya roomie! :D

Later!

Av Åse - 3 juli 2008 16:58

Åh va nice det är att vara ledig! :) Mamma o jag har nyss kommit hem från beachen, har varit en nice dag! Vi har paraglidat också :) De va sjuukt nice, såg hela Side :) OCh efteråt i vattnet såg vi en kjempestor sköldpappa :) Skitfräckt! Sen har vi mest bara legat o solat o chillat, helt underbart nice. Och nu är vi hemma igen. Det har pratats lite om en middag för hela teamet ikväll, får väl se om det blir något med det. Det har även pratats om en fest ikväll efter middagen. Alla va sugna tydligen, så det kan ju bli riktigt nice! :D Synd bara att Elise o jag ska upp supermega tidigt imorgon o studda Pamukkale, men man kan väl sova på bussen? Haha ;)

Hmm, jag har ett problem faktiskt.. Min mp3spelare ha lagt av. Den säger att listan är tom fast den säger ockås att det finns 550 låtar. MEn inget går att spela. SUCK! Inte direkt vad jag behöver just nu! Smart som jag var tog jag med drivrutinerna till den, men de funkar bara till Windows XP, och jag har ju Vista på min dator. :( Får se om datasnillena Johan eller Henrik kan hjälpa mig att antingen ladda hem drivrutiner som fungerar till denna datorn elle rom jag kan låna någon av deras datorer och bara tömma all musik som finns på spelaren så att jag kan lägga in nytt sen från min egen dator, det har nämligen fungerat förr.. Så jag håller tummarna för att detta ska lösa sig på bästa möjliga vis! Helst så snart som möjligt me! Kan inte tänka mig en värld utan musik... :/

Jahapp, så var Elise tillbaka också! :) Det var kul att se henne igen imorse! Satt inte uppe o väntade på hennes hemkomst inatt, tänkte först göra det men det blev senare än jag trodde så jag gick o la mej efter att ha skickat ett välkomst sms till henne! :)

Vi hade supermysigt igårkväll förresten.. Först satt jag o mamma o Meidie på vår balkong o småpratade lite, sen kom Johan, Peter, Emma o Beatrice hem från sin middag så satte vi oss alla här nere vid trädgårdsbordet och drack lite öl/vin/drinkar o Johan spelade gitarr o vi sjöng alihopa och hade en riktigt trevlig kväll! :D

Ikväll ryktas det som sagt om fest, och det säger ju inte jag nej till, haha :) Tror faktiskt att jag ska nu alldelles ganska snart gå ner på lilla butiken bredvid hawaii och köpa några goda smaskiga tropical freezer så att man kan tjuvstarta lite innan de andra kommer hem från jobbet! hihi ;)

Sitter med ett stort leende på läpparna och njuter av livet! :) Ett par dagar sen jag var såhär glad och det känns bar att inte vara deppig längre!Q En sak som är tråkig är att Henrik inte kan hänga med ut o festa ikväll, han har ju service telefonen. Kommer nog inte bli så glad när han hör att alla vi andra ska ut, men sånt e  ju livet ibland tyvärr. Jag ser själv inte framemot nästa vecka då förmodligen jag kommer få telefonen, suck! :/ Undrar vem jag ska dela med.. Nåja, man är ju två som delar så det blir ju io princip bara en halv vecka, och det ska man väl klara av..? ;)

Nej, nu tror jag att jag ska kila ner i butiken.. Elle rkanske ta mig ett dopp i poolen.. Hmm, tål att funderas på!

Kramar

Av Åse - 2 juli 2008 18:38

Åh, va skönt det ska bli med en lugn kväll.. sitta på balkongen, dricka nån drink kanske och bara ta de lugnt :) Även fast det tar lite emot att jag inte ska festa dagen före min lediga dag denna veckan heller.. Jävla flygplats! :/ Jutta är sjuk så Henrik måste ta hennes flyg också vilket betyder att han är hemma ca 5 imorgonbitti.. Annars hade han hängt med mig ut o festat ikväll.. Menmen, kan somsagt bli ganska skönt att bara ta det lugnt också :) Imorgon ska jag o mamma ner på stranden o förhoppningsvis åka paragliding :) De hade varit nice om vi kan få till det! Sen imorgonkväll ska vi förmodligen ut o äta hela teamet.. Välkomna Meidie till gänget och Elise är ju tillbaka från semestern då också så de kan bli riktig tnice! :) Synd bara man ska upp så megatidigt på fredag för att åka till Pamukkale. :/ Men det ska bli kul att komma dit och få se området! :) Och jag har ju både mamma o Elise med mig, så det ska bli en nice dag faktiskt! :)

Nej, inget mer vettigt att skriva, ska umgås med mamma på balkongen.

Ha en fin kväll hemma!

Kramas


Av Åse - 2 juli 2008 16:32

Fy satan va svettigt o stressigt det var på flygplatsen idag! Helt jävla sinnessjukt! Vi hade 4 plan som skulle landa inom 5 minuter, sen kom nästa 20 min efter o sen nästa 15 min efter o sen nästa 20 min efter. Tror ni det var kaos eller!? Helt galet! Men det löste ju sig tillslut! Johan o jag sprang runt varandra som galningar o skickade varandras bussar hit o dit, jag hade ingen koll på vilka bussar som va mina eller någon annans eller var de skulle eller någonting! Plus att Malin, Malin, Emelie, Patrick (fast jag såg han aldrig) och Nick skickade massa Alanya bussar och Sandra försökte ha koll på allt, men det var stört omöjligt! Nåja, hem kom jag tillslut iallafall och då hade jag med vår nya bamse, Meidie. Tog med henne ut o åt lunch med mamma och nu håller jag på att städar för Elises ankomst ikväll och Josses på fredag. :D SKa bli såååå nice att Josse kommer! Vi har helt för lite tid nuförtiden (då menar jag även innan jag åkte hit, hehe), så en vecka härnere ska sitta fint! :) Ska bli gött att Elise kommer tillbaka också så att det blir ordning på torpet, haha!

Nåja, nu borde jag nog fortsätta städa så att jag kan vara ledig sen, är ju ledig hela kvällen plus imorgon, så de e långledigt här, känns det som. Fredag ska jag studda Pamukkale, och ha mamma med mig, så det blir tiiiidig morgon då.. Sen kommer Josse på natten o mamma åker nästan samtidigt..

Mer update senare, nu blir det städa badrummet!

Krama

Av Åse - 1 juli 2008 09:03

Så, mina vänner, då ska jag försöka uppdatera er lite bättre än vad jag gjort på senare tid...

Det är inte så lätt att uppdatera när man har sällskap här, så jag får väl skylla på mamma.. ;) Nej, men allvarligt, man jobbar ju en del så när man väl är ledig blir det inte att man sitter så mkt vid datorn, eftersom mamma är ju nog ensam endå.. Och på fredag natt när mamma åker hem så kommer Josse, så under nästa vecka kommer det inte heller bli så mycket skrivande, bara så att ni är förberedda på det..

Så, en liten update då..

Festen i, vilken dag var det nu.? söndags, tror jag, var nice, som sagt! :) Vi satt först nästan hela gänget på Liman o kollade på fotbollsfinalen, och när den var slut o de andra åkte hem så gick henrik o jag vidare. Vi tänkte först gå till Stones, men där var typ 0 folk, så vi fick hitta ett annat ställe.. det blev royal castle där det var livemusik. Mysigt o lagom mycket folk.. satt där o drack några öl, sen fick jag via sms veta att Alex o gänget från Ving var på Stones, så vi gick dit, där var en salig blandning mellan ving-, solresor- och nazarguider. Trevligt :) Stannade där ett tag o drack lite öl o dansade lite o sen gick henrik o jag o några av de andra vidare till Athena. Henrik o jag var ju tvugna att använda våra nya VIPkort :) Haha.. satt där ett tag men vid fyra började jag bli riktigt trött o jag skulle ju trots allt jobba på måndagen.. ;) Hade sån fantastisk tur att jag träfade Kaan som just skulle köra hem så han o hans vän körde mig ända hem till dörren. Sjukt nice! :) Nåja, upp o jobba igår.. Det var sådär.. men "bit ihop och sparka" har jag lärt mig av Lasse (Winnerbäck) så det gjorde jag! :) Ganska tufft att vara ensam på BS faktiskt, men jag löste det! Sålde en hel del utflykter o löste lite problem. Sen kom Emma o frågade om jag kunde tänka mig att va Bamse i 10 min, o snäll som man är ställer man ju upp. Satan va svettig man blev! Det fullkomligt rann av mig, helt sinnes!! Nåja, blev kvar på Side Hill en timme mer än jag skulle för det kom folk hela tiden o skulle boka utflykter.. Sen var det till kontoret o skulle likvidera, men vem tror ni jag möter i trappan? Jo, accounting-snubben, han var påväg till lunch.. SUCK! Så jag fick skriva mina loggar och åka hem så fick jag ta ner till kontoert lite tidigare på eftermiddagen istället. Hade behövt sova på siestan, men kände mig konstigt nog inte trött (sanningen är nog att jag inte kände efter ordentligt) så jag la mig o skulle se vänner istället, vilket resulterade i att jag somnade försten, så jag sov ca 5 min innan jag vaknade med ett ryck o det var dags att stiga upp.. :( Nåja, tillbaka till kontoret och sen var faktiskt Henrik så snäll att han följde med mig till BS på eftermiddagen trots att det var hans lediga dag! :) Helt underbart snällt av honom, speciellt när jag var så trött o deppig. HAn piggade upp mig litegrann iaf! :) Efter service åkte vi till Kentia för att sällja lite ytflykter där me.. :) Massa sales nu de sista dagarna, tror nog jag har gått om Johan i mest försäljning i Side teamet! ;) På kvällen var jag o mamma nere på Side Hill o åt deras supergoda BBQ-buffé! Engin smörade som vanligt en massa för både mig o mamma.. han e knas! ;) Han har lärt sig ett nytt svensk uttryck så han går runt o säger "dum eller?" hela tiden. haha ;) Efter middagen hade jag o mamma en chill kväll på balkongen, satt o spelade kort o lyssnade på mysmusik. :)

Sen gick jag o la mig o skulle se vänner men jag somnade, som vanligt.. hahah

Idag ska jag sitta på kontoret några timmar o packa en MASSA välkomnstmaterial, och sen ska vi åka på extra instt möte i Alanya.. Skulle åka härifrån vid typ 4 och komma hem ikväll vid nio.. Kan ju lätt bli spänande.. eller inte! Får väl se till att ha roligt i bilen på väg dit iaf.. haha ;)

Nu tycker jag att jag uppdaterat er lite grann iaf.. Tror jag ska ner o chilla litegrann vid poolen innan det är dags för mig att gå till kontoret o packa material. Ska se om jag kan lura Henrik till att hjälpa mig med materialet.. ;)

Ha en fin hmm vad är det nu? tisdag..? Hemma! Åh, imorgon kväll kommer Elise tillbaka :)

Massa kramar

Ovido - Quiz & Flashcards