Alla inlägg den 10 juni 2008

Av Åse - 10 juni 2008 23:47

Yes, Zlatan du e fan vår hjälte! :) O Isaksson! Petter Hansson hade bara en jävla tur! ;) Fan va nice de va! Hade förståss inte varit helt fel om grekerna fått in ett mål så hade båda mina bet gått in! Nu vann jag "bara" på den ena, men de e väl inte fy skam..? ;) Fan va grymma ni e sverige! :)

Just nu sitter jag mest o väntar på att tiden ska gå så att vi kan åka ut till flygplatsen! Ska senda en buss kl 01.30 o sen ska jag köra fort fort till flygplatsen så att jag är där före bussarna.. ;) Ska nog gå bra iofs! Men jag känner mig ganska trött, så får nog köpa mig lite slik som jag kan ha på vägen. Och så ska jag försöka att inte göra om misstaget att försöka öppna en coca cola i bilen denna gången! Förra gången resulterade ju det i coca cola över halva mig, ratten o växelspaken.. ;) Hehe Hoppas inte chefen läser... ;) Sorry Linus!

Nej, hade väl inte så mycket mer att skriva egentligen.. Åker till Kemer imorgon kväll, känns faktiskt inte riktigt så värdelöst nu längre som det gjorde förr. Jag ska nog klara mig. Kan kanske rent av vara lite skönt att vara för mig själv ett par dagar.. Men dock kan det kanske bli lite längre mellan uppdateringarna för har inte internet på det hotellet där jag ska bo.. Men kommer nog gå till internetplaces ganska ofta om jag känner mig själv rätt! ;)

Nu ska jag gå o leta reda på min transferuniform o göra mig redo.. Sov gott alla! Kramas

Av Åse - 10 juni 2008 18:39

Snart dags för fotboll, yei! Ska bli nice! Jag, Linus, Juta, Henna o Emma ska ner på en bar/restaurang nere i antik Side o se Sverige-Grekland nu snart! Är nyss utkommen ur duschen så ska bara göra mig iordning o klä mig i mitt finaste plagg, Larsson-tröjan o sen bär det iväg! Synd bara att jag ska jobba airport night, för då kan jag inte njuta av älskade Efes till matchen ju.. Plus att jag dessutom har BU-phone så jag kan endå inte dricka.. Men men.. det går fler tåg! ;)

Nu må jag nog fixa håret innan det torkar helt fucked!

Ledig hela dagen imon nästan, eftersom jag är på flygplatsen inatt o sen inte ska åka förrän vid åtta, så imorgon återkommer jag med mer inffo, och Frida, ska se vad jag kan göra ang bilder på lägenheten o området! :)

Ha en riktigt nice fotbollskväll, och Goooooo Sweden! :)

Pussar o kramar till alla :) (känner mig generös idag)

Ovido - Quiz & Flashcards