Alla inlägg den 15 juni 2008

Av Åse - 15 juni 2008 18:46

Åh, hur dryga får gäster bli? Jävla puckon! Suck suck suck! Behave eller åk hem, tack! Åh, må bara avreagera mig lite!!

Sitter o dricker öl nu för att glömma.. snart lugnar jag nog ner mig.. ;)

Dagen har varit chill förutom sista upplevelsen å sista hotellet.. så ska väl egentligen inte klaga. JO det ska jag! Så dryga som de är så har de förmodligen gjort mig på dåligt humör för hela veckan!

FAST.. en positiv sak har jag, och den väger upp mycket! :) SPC is going KPC på torsdag! :D Yei! Både Henrik o jag är lediga på fredag så jag ska, hör o häpna, åka tillbaka hit på torsdagkväll o sen ska vi festa som faaan! ;) Wiiii va kul vi ska ha! Sen blir de väl beachen ett par timmar på fredag innan jag åker tillbaka till Side. Fan va nice vi ska ha, nightlife in kemer är inte fy skam har jag hört! :D

Nej, nu ska jag lägga mindre energi på att skriva och mer på att dricka öl! :D

Hörs senare!

Kramas o pussas

Av Åse - 15 juni 2008 14:38

Ja, jävlar va bugasprängd ja e! På redigt simrishamnsvis! ;) Har varit nere på La Paz o ätit deras goda köttbullar i gräddsås. Fan va gott de va, men shit.. Jag är så mätt så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Nice att jag ska cykla runt på service snart så kanske magen kan arbeta bort lite av mättnadskänslan.. ;) Tror knappt jag behöver äta mer idag alltså..

Nåja, dagen idag har bestått av HT i förmiddags sen sälja lite hamam som vanligt.. Jäklar vad jag säljer hamam alltså.. Synd bara att jag nästan aldrig säljer några andra utflykter.. :/ Tror inte det kommer bli någon Lazy Day Criuse imorgon.. Harbara sålt två änsålänge.. Ska verkligen försöka pusha för den nu på service, men träffar jag lika många (dvs lika få) gäster idag som i torsdags blir det inte mycket säljande... Undrar såfall vad jag ska hitta på imorgon..?

Efter HT o allt hamamsäljande så skulle jag skriva ut lite papper som jag av någon anledning inte fick av Elise eller Henrik elle rvem det nu var som skulle haft dem med till flygplatsne igår.. Eller rättaresagt jag trodde att det var lite papper. det var i själva verket en hel del papper, vilket betydde att jag hade för få logopapper med mig, så mitt i alt fick jag cykla till kontoret igen o hämta mer papper o sen tillbaka till Melissa Garden o fortsätta skriva ut, o papprena fastande o ja, det blev en liten cirkus. Men det löste sig tillslut.. Så nu på service ska jag byta en hel del papper i alla pärmar.. Tyr det iaf för då har jag något att pyssla med om det inte kommer några gäster som vill ha hjälp med något!

Nu börjar det faktiskt redan bli dags för mig att gå upp o byta kläder..

Kommer förmodligen en uppdatering senare i kväll efter service!

Ha de guttans tills dess! Puss & Kram

PS. Mamma kommer snart! :) Yei!

PS2. Himla otur för Sverige som förlorade på övertid igår.. :( OCh framför allt otur för mig som nu är skyldig Martin i restaurangen på melissa Moment 6 öl.. :(

Ps3. Heja Turkey ikväll! :)

Ovido - Quiz & Flashcards