Alla inlägg den 14 juni 2008

Av Åse - 14 juni 2008 11:22

Sådärja, då var et lördag.. När denna dag är över har jag varit typ halva tiden i Kemer.. Och alt är chill. Fan va nice ändå, jag som var sååå negativ innan o så blev det inte så illa.. Ikväll är dte ju flygplats o sen imorgon kommer tiden gå fort med HT o sen service på kvällen. Måndag Lazy Day Cruise ( om den nu blir av...) och sen får man väl gå på någon av samarbetspartnersarna o äta på kvällen, om jag orkar. Tisdag är det service både på förmiddagen o eftermiddagen o sen onsdag är det flygplats igen och hem till Side. Veckan kommer gå fort... :)

Idag har jag cyklat runt lite igen, ner till Melissa Garden o hämtade listorna, upp till kontoret o hämtade massa välkomstmaterial som ska sendas med till Side ikväll o sen gick jag hem med den TUNGA väskan hit till Melissa Apart. Svettigt värre! Nu sitter jag nere i restaurangen o ska fixa en liten sak. En hemlis.. Vågar inte skriva förmycket för jag vet nog att vissa läser som inte ska få veta förrän det är klart.. ;) Oj, nu inser jag att det finns många som kanske blir förväntansfulla.. hehe sorry till er som inte får nåt! ;)  

Finns väl inte så mkt mer att berätta, förutom att jag vill säga tak till Henrik som hjälpte mig igenom min lilla "kris" igårkväll.. ;) Om du läser så TAK igen! :)

En sak är riktigt bul, det är att jag missar matchen ikväll, eftersom jag är på flygplatsen.. Den viktigaste matchen! Fan, grabbar ni måste klå Spanien ikväll! Jag tror på er och jag vet att större delen av svenska folket gör de me! Kom igen Sverige!! Mariane har lovat att heja på Sverige för mig eftersom jag inte kan se.. Norska pigor vet hur de ska göra en glad! :D

Nej, nu ska jag pyssla vidare :)

Ha en fin lördag o match! ;) Krama

Ovido - Quiz & Flashcards