Alla inlägg den 22 juni 2008

Av Åse - 22 juni 2008 21:52

Ja, då var man hemma igen efter en ganska hård dag vill jag säga.. Har mest varit jobb, jobb, jobb.. Började med världens sämsta HT i förmiddags.. Men det har jag väl skrivit om? Förresten, Evelina undrade vad HT betyder, kanske fler som inte vet? HT är Holiday Tips, dvs välkomstmöte.. kaske inte helt lätt för Er att veta! ;)

Sen var det service på eftermiddagen.. En hel del loggar att ta hand om, man jag var faktiskt effektiv! :) SÅ jag känner mig stolt. Plus att Linus läste upp några av kommentarerna som gästerna lämnat på sina frågeformulär och det var någon som skrivit om mig att de va jättenöjda! :D Såå kul att höra! Så då blev jag glad! Tror jag vet vilka gäster det var me.. ;)

Efter Service var det lite loggar att stänga o fyll apå och sen nu ikväll har vi haft möte nere på Liman, en av våra restauranger.. Så det har varit en busy dag! Imorgon ska jag köra Manavgat o mamma ska hänga med.. Blir nog chill.. Kommer dock kännas konstigt att köra den och inte vara bakis o jävligt sliten! Har ju varit det de två andra gångerna jag har kört! ;) Hehe men sånt e de!

Nej, nu tor jag det är dags för en dusch o sen krypa ner under täcket o se ett avsnitt vänner eller två.. Sååå gött att mamma hade med sig alla tio säsongerna! :D NU kommer jag aldrig mer ha tråkigt! ;)

Sov gott alla, hoppas ni e rejält slitna efter hela midsommarhelgen!

Puss o kram

Av Åse - 22 juni 2008 13:50

Shit va hungrig ja e! Har inte ätit på massor av timmar! Jag o Johan har haft HT idag.. Gick väl ganska så kasst faktiskt.. Vi båda glömde en massa saker och mitt under mötet så blåste det till så Johans glas med välkomstdrink ramlade ut över hela bordet på alla våra papper och ja.. Säg vad som gick bra.. ;) Nåja, efter det skulle vi cykla upp till Sun City för att prata med några gäster och sen till kontoret och skirva loggar o lite annat krabb.. SÅ var hemma för typ en halvtimme sne o tänkte att jag skulle koka makaroner o äta med stekt bacon (som mamma hade med!!) men döm om min förvåning när det inte fanns en enda makaron i skåpet.. Tack Elise! ;) Så mamma erbjöd sig att gå ner o handla. TACK!

Så nu är det snart dags för indiangryta! :) Fast jag tycker faktiskt inte det heter så om man inte gjort det på trangiakök utomhus! Så helt enkelt, pasta med stekt bacon o lite majs. GOTT!

I eftermiddag är det service igen och det blir väl en hel del att stå i.. Och sen blir det veckomöte i kväll.. Ska skicka iväg mamma på hamam så hon har något att stå i när jag jobbar!

Nu ska vi käka! MUMS!

Ha de finast!

Ovido - Quiz & Flashcards