Alla inlägg under juni 2008

Av Åse - 22 juni 2008 21:52

Ja, då var man hemma igen efter en ganska hård dag vill jag säga.. Har mest varit jobb, jobb, jobb.. Började med världens sämsta HT i förmiddags.. Men det har jag väl skrivit om? Förresten, Evelina undrade vad HT betyder, kanske fler som inte vet? HT är Holiday Tips, dvs välkomstmöte.. kaske inte helt lätt för Er att veta! ;)

Sen var det service på eftermiddagen.. En hel del loggar att ta hand om, man jag var faktiskt effektiv! :) SÅ jag känner mig stolt. Plus att Linus läste upp några av kommentarerna som gästerna lämnat på sina frågeformulär och det var någon som skrivit om mig att de va jättenöjda! :D Såå kul att höra! Så då blev jag glad! Tror jag vet vilka gäster det var me.. ;)

Efter Service var det lite loggar att stänga o fyll apå och sen nu ikväll har vi haft möte nere på Liman, en av våra restauranger.. Så det har varit en busy dag! Imorgon ska jag köra Manavgat o mamma ska hänga med.. Blir nog chill.. Kommer dock kännas konstigt att köra den och inte vara bakis o jävligt sliten! Har ju varit det de två andra gångerna jag har kört! ;) Hehe men sånt e de!

Nej, nu tor jag det är dags för en dusch o sen krypa ner under täcket o se ett avsnitt vänner eller två.. Sååå gött att mamma hade med sig alla tio säsongerna! :D NU kommer jag aldrig mer ha tråkigt! ;)

Sov gott alla, hoppas ni e rejält slitna efter hela midsommarhelgen!

Puss o kram

Av Åse - 22 juni 2008 13:50

Shit va hungrig ja e! Har inte ätit på massor av timmar! Jag o Johan har haft HT idag.. Gick väl ganska så kasst faktiskt.. Vi båda glömde en massa saker och mitt under mötet så blåste det till så Johans glas med välkomstdrink ramlade ut över hela bordet på alla våra papper och ja.. Säg vad som gick bra.. ;) Nåja, efter det skulle vi cykla upp till Sun City för att prata med några gäster och sen till kontoret och skirva loggar o lite annat krabb.. SÅ var hemma för typ en halvtimme sne o tänkte att jag skulle koka makaroner o äta med stekt bacon (som mamma hade med!!) men döm om min förvåning när det inte fanns en enda makaron i skåpet.. Tack Elise! ;) Så mamma erbjöd sig att gå ner o handla. TACK!

Så nu är det snart dags för indiangryta! :) Fast jag tycker faktiskt inte det heter så om man inte gjort det på trangiakök utomhus! Så helt enkelt, pasta med stekt bacon o lite majs. GOTT!

I eftermiddag är det service igen och det blir väl en hel del att stå i.. Och sen blir det veckomöte i kväll.. Ska skicka iväg mamma på hamam så hon har något att stå i när jag jobbar!

Nu ska vi käka! MUMS!

Ha de finast!

Av Åse - 21 juni 2008 21:06

Mm, här sitter man då på balkongen med mamma o dricker gt o spelar kort. Hurt lovely är inte de? Har fått gubbaröramacka också, MUMS! :D Sååå gott! Och hur länge har jag inte längat efter det..? Såååå länge! En viss mamma glömde ju att hon skulle göra det till mig som jag kunde ha med som matsäck på Kastrup när jag lämnade landet för ett antal veckor sedan.. Men hon är förlåten nu! ;) MM, annars har det inte hänt så mycet sen sist.. Har chillat.. Skönt som fan efter den svettiga dagen på lufthavnen! Imorgon blir det HT med Johan o sen service på efetrmiddagen. Ska få iväg mamma på hamam också tänkte jag.. Sen på måndag ska jag köra Manavgat igen. Pratade med Henrik om det i fredags när vi låg vid poolen i Kemer. Dte blir en ny upplevelse för mig att köra Managvat UTAN att va bakis.. hahaha ;)

Nej, nu ska jag natta mamma o sen ska jag se några avsnitt vänner! Mamma hade ju med sig ala tio säsongerna, TACK! :)

Sov gott alla ni hoppa! ;)

Förutom ni som är på kulla o dansar förståss.. ;)

Puss o kram 

Av Åse - 21 juni 2008 16:41

Ja, nu är mamma här! :D Kom med malmflighten idag, sen fick hon snällt sitta o vänta tills Stavanger hade landat o alla gäster kommit tills vi kunde åka hem hit till Side. Men nu är vi här. Har nyss varit nere o ätit "lunch" på Korner med K.. Haha OCh nu ska jag snart senda en buss och sen ikväll ska vi äta gubbaröramackor! Hur gott ska inte det bli!?! :D Får väl se om jag bjuder in några vänner på mat, men här finns nog inte så många att bjuda in för jag tror de flesta är på flygplatsen ikväll.. Som vanligt..

Usch ja, flygpklatsen ja, det var SVETTIGT värre idag! PHEW! Hade tre plan att ta hand om, gick ganska smidigt för de var mer elle rmindre på tid ala tre så det fungerade bra. Var Kristoffer, Silke, Patrick och jag så det gick bra.. Nemas problemas.. Förutom svetten då.. ;) Tror jag har druckit sex-sju flaskor vatten! Helt galet varmt! Menmen.. man ska inte klaga, varmare kommer det att bli.. ;) Åh, sitter här och äter svenskt lösgodis och tittar på alla saker som mamma kommer in med till mig! :) Kläder och filmer och SINGSTAR! :D Lovely, gissa vilka partyn vi ska ha med singstar! Helt lycklig! :) Nej, nu tror jag att jag ska gå o duscha innan jag ska senda min buss.. eller är det lönt egentligen..? Man blir lika svettig inom 5 min endå.. ;) Nåja, sånt är livet här i Turkiet! :)

Kramar

Av Åse - 20 juni 2008 23:16

Ja, det är egentligen dags för mig att sova för ett ganska bra tag sen.. Ska upp tidigt imorgon. Jag har transfer kl 8.45 och innan dess måste jag fixa med mitt material. Jag hoppas innerligt att det finns tillräckligt mycket material så att jag inte behöver kopiera.. det blir drygt! Så jag räknar med att jag får vara på kontroet vid 8 imorgon, då bör jag hinna.. Så med andra ord borde jag sova nu, specietl med tanke på att jag fått ganska lite sömn de tre senaste dygnen.. Men sen finns det inga lakan i min säng heller, för de var jag ju så duktig o tväddate innan jag åkte till kemer igår, men tvättmaskinen hann inte bli klar, så jag hängde upp dem idag när jag kom hem, vilket betyder att det inte är torrt än.. Så jag tänkte att jag sover i Elises/mammas säng inatt.. :) Går väl lika bra de.. Hoppas den är skön! ;)

Har haft en trevlig kväll med de i teamet som är här.. dvs ala utom Elise, Henna o Henrik.. dvs vi vara bara svenskar ( ja, Jutta räknas som svensk och så även hennes syster! ;) ) Kändes lite märkligt ändå att vi har pratat svenska hela kvällen, och bara svenska.. ;) Men har somsagt varit en trevlig kväll med god mat! Grillat kött, potatissallad, vanlig sallad och ägg med god röra på! :) Tack till alla inblandade! Vi får ju inte heller glömma Johans o Peters goda efterrätt! Smaskiga pannkakor fyllda med varm fruktsallad! Gott! :D Sen har vi bara suttit o snackat skit om allt mellan himmel o jord.. Trevlig kväll, helt enkelt! :)

Men nu är det somsagt dags för mig att sova så att jag är utvilad på flygplatsen imorgon när mamma kommer! :)

Sleep tight, hoppas att alla e fulla o glada ikväll! ;) Kram o puss

Av Åse - 20 juni 2008 19:48

Hinner egentligen inte skriva nu, för vi ska börja fira midsommar om 12 minuter och jag borde verkligen duscha innan det.. :S

Tänkte egentligen bara säga glad midsommar till alla, hoppas ni har det riktigt kul! Till alla i Simrishamn vill jag säga att jag önskar jag vore hos Er, tänk om vi kunde göra en favorit i repris från förra året, det hade varit helt underbart! Ok, om vi bara tar bort regnet på midsommardag som gjorde att vi inte kom till Kulla.. ;)

Och till Er som är på Josses fest vill jag också säga att jag önskar jag vore hos er.. ;) Ha de riktigt kul, drick många av Josses goda flädersnapsar! ;)

Måste också beräta at jag hade den roligaste o galnaste kvällen på, jag vet inte hur länge, igår! Henrik och jag, vi är 2 som vet hur man gör för att ha det sjovt, det är en sak som är säker! Haha bara skrattar när jag tänker tillbaka på hur sjukt allting var! Kanske kommer en rapport senare, kanske inte.. har ännu inte bestämt mig om det ens går att förklara hur kul vi hade och vad det var som gjorde det så jukt.. Vi har iaf några nyckelord.. Den lille havefru, white party, "do you like this place?", kebabplace med konstiga stolar, BK som var stängt och framförallt taxifärden! haha Henrik, jag vet att du skrattar högt om du läser detta!

Nu måste jag duscha o göra mig iordning!

Mamma kommer imorgon, jippie! :)

Later!

Av Åse - 19 juni 2008 12:51

Oj, vad jag känner mig duktig nu.. :) Har plockat undan tvätten som jag tvättade igår, hängt upp nya handdukar och bäddat med nya lakan i Eliises säng, till mamma som kommer på lördag. :) Bytt sängkläder i min säng också (eller ja, har tagit av de gamla o lagt dem i tvätten.. ;) ) Och håller på o ladda upp nya bilder på fejjan. Käns som jag fått gjort en hel del.. Fast det var inte så mycket egentligen såg jag nu när jag läste igenom. haha. Men här är sååå varmt så jag är imponerad att jag överhuvudtaget gjort så många knop.. Nu ska jag alldeles snart gå ner på Vera market (vår lokala handlare, haha) och införskaffa lite matsäck till bussresan (dvs dricka med innehåll av alkohol o snacks) :) Duscha vill man göra så sent som bara möjligt eftersom man blir svettig nästan direkt man kommit ut igen.. Igår hade vi 39 grader i skuggan, tror det är ganska lika varmt idag.. Phew!

Nu dröjer det nog ett tag tills nästa update eftersom jag åker till Kemer ikväll o planerar att vara där större delen av morgondagen också!

Ha en riktigt bra midsommar allihopa, jag HATAR att jag inte kan fira den i Simrishamn iår! :/

Sjung många visor, drick mycket snaps och ha riktigt kul! :D
Kramar

Av Åse - 19 juni 2008 11:16

Ah, två nätter på raken på flygplatsen tar på krafterna! :/ Men inatt gick det faktiskt hur bra som helst. Flöt på fint, alla gästerna var glada o nöjda. Även fast vi hade väntetid mellan flygen så gick tiden ganska fort. Det var jag Therése o Emelie och vädret var ju bara helt underbart. :) När jag komm till flygplatsen vid tolv var det 29 grader.. Sen sjönk det ju något men det var aldrig  så att jag var i närheten av att frysa trots att jag hade kjol o kortärmad skjorta. Så det var nice! :)

Något som inte var fullt så nice var ju fotbollen igår.. Suck vilken katastrof! Riktigt jävla tråkigt att vi inte gick vidare! :( Jag hann se första halvan innan det var dags att åka men jag tyckte inte vi spelade bra..  Trots att Zlatan var med, såg ni det allihopa? Zlatan är inte den hjälte som alla tror! Jag är så trött på folk som säger att vi behlver Zlatan för att vinna! De är 11 personer på plan för bövelen! "Vi är ett lag, vi måste jobba tillsammans! Ensam är stark!" Hahah ett litet inlägg från VaranTV.. ;) Nåja, nog pratat om fotbollen nu.

Ikväll är det fest! Det känns som hur längesen som helst som jag festade sist! Det är det väl förmodligen inte, men det känns som de.. Jag måste tänka ut någon bra plan för hur jag gör med kläder, dricka och framförallt skjuts till Manavgat idag efter service så att jag kan komma till Kemer så smärtfritt som möjligt.. Åh va kul det ska bli! Henrik o jag i våra esse! Och sen imorgon ska vi slappa på beachen hela dagen :)

Åh, pratade med Josse igår o hon skulle boka resa hit till mig den 4 juli! :) Dvs samma dag som mamma åker hem kommer Josse! Och sen kommer förmodligen Sara Hansen runt den 21 juli! Så kul det ska bli med så mycket besök! :D

Nu är frukosten uppäten och magen glad. Ska se om jag ska ladda upp lite nya bilder, käns som längesen sist.. Kan bero på att det var längesen jag festade kanske..? ;)

Ha en fin dag! Take care!

Puss

Ovido - Quiz & Flashcards