Alla inlägg under juni 2008

Av Åse - 10 juni 2008 23:47

Yes, Zlatan du e fan vår hjälte! :) O Isaksson! Petter Hansson hade bara en jävla tur! ;) Fan va nice de va! Hade förståss inte varit helt fel om grekerna fått in ett mål så hade båda mina bet gått in! Nu vann jag "bara" på den ena, men de e väl inte fy skam..? ;) Fan va grymma ni e sverige! :)

Just nu sitter jag mest o väntar på att tiden ska gå så att vi kan åka ut till flygplatsen! Ska senda en buss kl 01.30 o sen ska jag köra fort fort till flygplatsen så att jag är där före bussarna.. ;) Ska nog gå bra iofs! Men jag känner mig ganska trött, så får nog köpa mig lite slik som jag kan ha på vägen. Och så ska jag försöka att inte göra om misstaget att försöka öppna en coca cola i bilen denna gången! Förra gången resulterade ju det i coca cola över halva mig, ratten o växelspaken.. ;) Hehe Hoppas inte chefen läser... ;) Sorry Linus!

Nej, hade väl inte så mycket mer att skriva egentligen.. Åker till Kemer imorgon kväll, känns faktiskt inte riktigt så värdelöst nu längre som det gjorde förr. Jag ska nog klara mig. Kan kanske rent av vara lite skönt att vara för mig själv ett par dagar.. Men dock kan det kanske bli lite längre mellan uppdateringarna för har inte internet på det hotellet där jag ska bo.. Men kommer nog gå till internetplaces ganska ofta om jag känner mig själv rätt! ;)

Nu ska jag gå o leta reda på min transferuniform o göra mig redo.. Sov gott alla! Kramas

Av Åse - 10 juni 2008 18:39

Snart dags för fotboll, yei! Ska bli nice! Jag, Linus, Juta, Henna o Emma ska ner på en bar/restaurang nere i antik Side o se Sverige-Grekland nu snart! Är nyss utkommen ur duschen så ska bara göra mig iordning o klä mig i mitt finaste plagg, Larsson-tröjan o sen bär det iväg! Synd bara att jag ska jobba airport night, för då kan jag inte njuta av älskade Efes till matchen ju.. Plus att jag dessutom har BU-phone så jag kan endå inte dricka.. Men men.. det går fler tåg! ;)

Nu må jag nog fixa håret innan det torkar helt fucked!

Ledig hela dagen imon nästan, eftersom jag är på flygplatsen inatt o sen inte ska åka förrän vid åtta, så imorgon återkommer jag med mer inffo, och Frida, ska se vad jag kan göra ang bilder på lägenheten o området! :)

Ha en riktigt nice fotbollskväll, och Goooooo Sweden! :)

Pussar o kramar till alla :) (känner mig generös idag)

Av Åse - 9 juni 2008 21:59

Jaha, då blev man mätt idag igen :) Riktigt god grillbuffé, som vanligt! :) Och gratis är ju alltid gott, som vi sa på Warghajken (det var tider det!) (Nej, det kan inte vara så att jag just sa nånting som i princip betyder "det var bättre förr"! Nej, det hände inte!) ! ;) Nåja, nästan gratis iaf.. 5 lira är ju ingenting! Nu sitter jag hemma i sängen och ska väl gå o lägga mig. Sitter o lyssnar på Jason Mraz - I´m Yours.. Den e ju hur bra som helst! Megamys!! Men blir lite ledsen av den också.. Är lite ledsen överhuvudtaget idag.. Funderar en hel del på hur vissa folk tänker.. OM de tänker.. :( Vill inte gå in på detaljer eftersom jag inte vet vilka som läser, men Camilla.. Jag saknar dig massor! Skulle behöva dig här just nu! Usch, nu blir det helt för deprimerande här, det var ju inte meningen!

Får prata om något annat... Björn har hjälpt mig att betta idag, tack för hjälpen! Och tack för att du bettade bort 30 kronor som redan har flugit sin kos, redan efter halva matchen.. ;) Hehe nej, skoja bara, det är chill! ;)

Nu tror jag att jag ska gå o lägga mig.. Ska lyssna på mysmusik, såsom utvalda winnerbäckfavoriter, Jason Mraz (of course), Nicola Sarkevic (tack Björn för att du introducerade denna underbara låt i min värdl!) och lite andra med hög mysfaktor! Imorgon är det BS på morgonen sammen med Henrik o sen ska vi sitta på kontoret o packa välkomstmaterial, äta slik och lyssna på svensk radio :D Ser framemot det! Sov gott därhemma! Krama

Av Åse - 9 juni 2008 17:27

Oj, insåg att det var ett tag sen jag skrev, eller egentligen inte, men i den takten jag brukar skriva så har det hänt en del sen senaste uppdateringen! ;)

HT igår gick strålande, trots att DM-Lisa var där o lyssnade.. ;) Nemas problemas fakstisk.. Linus kallade bara mig Elise en gång, så de va chill.. haha ;) Efter HT var dte lite service, lite kontor o sen va dte  veckomöte.. Vi blev inte så många för Johan är ju på semester, Jutta i Kemer och Henrik sov för han hade varit på extrainsatt flyg från Oslo pga strejken, så han kom hem 09.00 från flygplatsen.. Men mötet gick bra, förutom att Lisa måste ha tyckt att jag är världens mest negativa person för jag tog upp allting som var fel och tyvärr var där ingen som backade upp mig.. Synd att inte Henrik va me för vi pratade om de efteråt att han hade verkligen backat upp mig eftersom han tycker likadant som mig i de flesta fallen som vi pratade om, menmen.. nog om mötet.. Efter det var det dags för service på Side Hill igen med Henrik. Hade sjovt som vanligt, de e helt galet hur roligt man kan ha ihopa! :D Vi har typ exakt samma humor, de e så nice! Och ändå är han dansk! haha ;) Nåja.. Vi bestämde oss för att festa på kvällen iaf.

Först blev det guidemiddag på den nya restaurangen i side centrum. Riktigt gott o trevligt! Supermysigt ställe :). Sen gick Linus, Emma, Henrik o jag vidare till Liman o kollade de sista på fotbollen, Polen-Tyskland. Sen gick vi vidare, till nyöppnade Athena.. Skitfräckt ställe men skitlite folk! :( Vi drack en drink sen skulle vi gå vidare till Stones, men där va me skitlite folk så då sket vi i det.. Linus o Emma åkte hem och jag o Henrik stod i valet o kvalet, vart skulle vi ta vägen? Det blev naturligt vis Lighthouse, vad annars? Haha.. Vi hade riktigt riktigt roligt, precis som SPC plejer o ha! :D Snackade om allt o ingenting o skrattade massor! Kom väl hem vid halv fem tror jag, så det blev ca 3 timmars sömn för mig innan det var dags att hoppa upp ur sängen o köra manavgat & rivertrip! ;) När jag kom hem inatt tänkte jag tilloch med "om jag struntar i o ta ut linserna sparar jag tid imorgonbitti"! haha hur sjukt e de..? ;) Menmen.. utflykten gick bra, hade Emma med mig som studade så jag hade trevligt sällskap hela dagen :) Lovely! Sen var det ju inte helt fel att där fanns en snygging med ombord på båten heller.. ;) Och en rolig liten pojke som ställde massa frågor till mig när vi badade i havet.. "finns det pumor här?" haha Emma, det kommer vi sent att glömma! ;) Och sen den söta lilla norska flickan påvägen hem,, Hon var ju bara såå söt hon me! Nu har jag kommit hem för typ en timme sen.. Bara chillat lite.. Ska snart gå ner o duscha o sen ska vi ner o käka på Side Hill ikväll. Grillbuffé ju! :) Ska bli nice! :) Men tyvärr har man ju BU-telefonen ikväll o imorgon så blir ingen fest för mig ikväll.. :/ Trist! Men kanske lika bra det, för annars hade jag varit stendöd imorgon.. ;) Nu tror jag att jag är sent ute, så må skynda mig! Uppdaterar ikväll eller imorgon! Ska bli en så nice dag imon, BS med Henrik på morgonen o sen ska vi sitta på kontoret o packa material.. E de nice work eller? haha

Later! Puss

Av Åse - 8 juni 2008 08:37

Jodå, hade jag rätt igår eller hade jag rätt? Kaos på flygplatsen, det slår aldrig fel! ;) Allt blev helförvirrat iochmed att STO som skulle landat 22.20 istället bestämde sig för att komma 00.50 Tack för den, ingen sömn till Åse nä! Därmed kom NYO innan det, men där hade jag ju inga bussar.. Eller..?? Elise var tvungen att åka över till terminal 2 (denna underbara terminal 2, kan vi inte bara trolla bort den..? Tänkte skriva spränga men insåg att det lät lite drastiskt!) Så helt plötsligt var jag stuck med 5 bussar på två flyg och allt blev bara drit, som vanligt.. Men men, sånt e livet.. Fick sova ett par timmar iaf och nu är det snart das för HT med chefan.. Sk avara på kontoret om 20 och jag är inte halvfärdig.. Märkligt att man altid fastnar i bloggen..

Tack Johan för alla plussen förretsen, kunde inte undgå ett smile när jag såg dem, hoppas att det håller i sig hela dagen! Eller iaf under HT haha

Av Åse - 7 juni 2008 13:52

Usch o blä.. Nästa veckas schema är mest tråkigt! Inte nog med att jag ska till Kemer redan nu, sen vara här en vecka o sen Kemer igen med mamma (vilket iofs ska bli kul). Den veckan jag är här och veckan efter mig ska Henrik dit.. Så kommer inte träffa honom på en månad.. Hur ska SPC överleva det..? Han åker ju snart hem dessutom.. :( Men för att trösta oss bestämde vi att vi ska festa nu de dagarna vi har innan jag åker, nej, då får jag jävla back-up phone! Hur värdelöst är det!?! Och sen tänkte vi att Henrik kan komma till mig på hans lediga dag så kan vi bli Kemer Party Crew istället, nej då får han ledigt måndag, innan jag ens åkt dit. SUCK! Inget känns roligt nu!

Men ska försöka att inte vara så negativ, ska verkligen försöka!

IKväll ska jag till flygplatsen, vilket också kommer bli mest skit, känner jag på mig redan nu (oj vad bra det gick med att vara positiv ;) ) Har 4 plan inom loppet av en o en halv timme, kan bara bli kaos! Som tur är har jag inte så många bussar, 8 på 4 flyg så det ska nog gå bra.. Hoppas hoppas! Pallar inte med att det ska bli förseningar o skit! Nej, jag är alltför negativ för att blogga! Återkommer imorgon, kanske på bättre humör, kanske inte...

Av Åse - 6 juni 2008 15:23

Oj va skönt det är att vara ledig. Och bara göra ingenting alls. Och inte ha dåligt samvete över det. Tror det är precis vad jag behöver faktiskt! Att vara för mig själv och göra ingenting! Ligger i min säng o surfar runt lite på internet, laddar upp lite bilder på facebook, lyssnar på Winnerbäck o bara njuter av att vara ensam (ja, faktiskt gör jag det, tro det eller ej!!) och av att inte göra något speciellt. Nåja, något nyttigt har jag ju faktiskt gjort idag, jag städade ju i förmiddags. Och sen duschade jag o följde med Henrik till Korner med K o åt lunch.. Så jag har inte legat inne hela dagen faktiskt! Funderar på om jag ska festa ikväll eller inte. Beror ju till stor del på vilken tid jag ska vara på flygplatsen imorgon och om, och isåfall vilken tid jag ska senda bussar inatt(imorgon bitti.. Ska jag jobba kväll tror jag nog att jag hänger med ut en sväng. Får ju passa på nu när vi har Norgebesök.. ;) Tror egentligen inte att jag har något vettigt att skriva, blir ju lätt så när man inte direkt gör någonting.. Var iaf skönt att träffa Henrik för lunch för då kunde jag prata av mig lite. ;) Tror det behövdes också. Sen att Henrik nog inte förstod mer än hälften det kan ju kvitta.. haha  Nej, skämta bara, Henrik förstår nästan svenska lika bra som danska nu. Han är flink! :)  Nej, nu ska jag fortsätta med bilderna på fejjan! Later! Puss

Av Åse - 6 juni 2008 13:07

Det tog inte många minuter.. PHEW! Hittade det! Efter några minuters letande i panik tittade jag i en låda som jag redan tittat i en gång, men tydligen inte ordentligt för längst in bland alla möjliga laddare till alla möjliga apparater (mobiler, mp3, kamera...) så låg mitt älskade pass! Åh, blev så glad så jag pussade det! :D Helt underbar känsla när man hittar nåt som man letat länge efter!! Nu är jag lugn igen, och jag hoppas att jag inte hann uppröra för många därhemma! Allt är lugnt nu! OCh jag ska gå o äta.. Later! puss


Ovido - Quiz & Flashcards