Alla inlägg under juni 2008

Av Åse - 18 juni 2008 18:27

Sitter här o laddar för kvällens match! Lyssnar på "ingen kickar fotboll som han.. Zlatan, jag säger Zlatan" och "give me the magic, give me the passion, show me the loving, show me the game, let's get exited, dont ever hide it, star of the momenyt, whisper his name.. Henrik Larsson!" och "vi är röde, vi er hvide" (jag vet - fel land!) och "global fussbal, OK!" och "Allihopa gungar, här kommer våra kungar! Sjung vi är bäst, nu är det fotblls fest" och lite andra glada fotbollslåtar! :) Synd bara att man inte får dricka öl.. Ska ju ut o jobba på flygplatsen ikväll/natt igen.. Men, positiv som jag trots allt är så ser jag inte problemen, jag ser lösningar. Så jag är glad över att jag kan se halva matchen istället för att deppa för att jag inte får se hela.. ;)

Ska bli gött med lite äkta fotbollsstämning, längesen sist! :)
Ska sitta med de andra nere på Liman o sen får jag cykla till kontoret, byta till transferuniform o sen åka till flygplatsen. De blir nice.. Gött som fan att jag ska jobba med Therése! Hinner hon o jag sitta o snacka skit mellan våra flights! Eller så kan vi ju ha tur så att LLA/UME är förtidigt, det hade ju varit toppen! Men drömma kan man alltid. haha ;)

Det har varit en skön eftermiddag, gick på kontoret en sväng o fixade med lite papper o gjorde välkomstmaterialet. Sen gick jag o Henrik ut o spiste kebab nere på Hawaii.. vårt second hang out place efter Korner med K. Sen satte vi oss i skuggan i gräset nere vid poolen o bara chillade o snackade skit, Henrik, jag, Johan o Peter.. Det var nice! :) Helt avslappnad dag! Precis vad som behövdes efter min hektiska natt och för få timmars sömn..

Nu ska jag snart gå o duscha.. Sitter bara o väntar på att Henrik skulle komma o säga hejdå innan han åker till Kemer..

Sen ska vi ner o kolla matchen som sagt.

Imorgon är det dags för SPC att bli KPC för en kväll, det ska bli niiice! :D Och på fredag blir det bakis hang out på stranden med Efes o massa vatten! :)

Update will come! GOOOOO SWEDEN! Ikväll gäller det! I know you can do it, grabbs! :) Hål alla tummar ni har alihopa, och ni som kan och vill.. Drick många ÖL! :) 

Av Åse - 18 juni 2008 13:29

Åh, måste bara berätta hur glad jag är att vara tillbaka i Side! :) Henrik kom nyss o hälsade på och gud va vi hade mycket att prata om, och skratta åt! :D Han gör mig alltid på så bra humör, går inte att inte skratta när man är med Henrik! :D Tak för visiten!

Var bara det jag ville ha sagt faktiskt.. ÄR GLAD!

Note to self: läs denna bloggen nästa gång jag börjar bli deprimerad så går det nog snabbt över! ;)

Kram o puss till alla!

Henning vill så gärna ha en hälsning, så här kommer den..

hej ja saknar dej och vill alltid vara med dej ,,,typ

haha, e du nöjd nu vännen?


Av Åse - 18 juni 2008 11:30

Så var jag då äntligen hemma i Side igen! Känns riktigt nice! :)

Men måste börja beklaga mig lite. dels över att jag skrev ett ganska långt inlägg igår, men när jag tryckte spara hade internet tydligen försvunnit så det sparades inte.. sjukt drygt! SÅ den infon får ni klara er utan, har inget minne av vad dte handlade om..

Nr 2 i klagolistan, helvete vilken nat vi hade på flygplatsen, jag o Jutta! Det var inte få problem o det var inte de små problemen.. ojojoj!! Nåja, orkar inte gå in på detaljer, men det mesta löste sig ju tillslut och vi var hemma strax innan sex och jag fick sagt hejdå till Elise.

Klagan nr 3, Elise, hur tänkte du!? Suck! Hon hade inte tänkt för fem öre är svaret på den frågan! Redan på flygplatsen frågade jag henne efter nycklarna, men då hade hon så bråttom till sitt plan så jag hann inte få dem men hon sa att den andra nyckeln ligger på henes rum, så att mamma o jag kan ha varsin. Men då fick jag inte nyckeln till balkongdörren, vilket iofs är ganska störigt för nu kan vi inte använda den dörren under hela hennes semester. Nåja, det lilla problemet hade man kunnat klara sig med, OM det inte vore så att hon hade låst stora dörren från INSIDAN, så jag kundeinte öppna den med min nyckel. Som tur är har vi vår "vakt" här dygnet runt, så jag frågade honom om nyckel till det låset. Han pratade endast turkiska och jag lite engelska o lite svenska, gjorde ingen skillnad eftersom han bara förstår turkiska. HAHA och efter många om o men så kunde han öppna dörren åt mig! Då hade allt varit frid och fröljd OM INTE Elise hade bestämt sig för at även sätta på haspen från insidan.. Crazy Norwegian Girl!! SÅ det hela slutade med att "vakten/vaktmästaren" fick bryta upp fönstret i Elises rum så fick jag klättra in.. Haha Allt detta ägde alltså rum ca kl 6 på morgonen oc jag o Jutta hade redan haft en minst sagt krävande natt på flygplatsen så vi var inte jättepigga.. Men men.. alla sagor har sitt slut, så även denna. Jag kom in tillslut och fick sova gott.. Tills mobilen ringde ca 3 timmar senare.. LOVELY! Suckar högt!!

Nej, nu ska här inte bli mer klagan, nu ska jag gå o handla frukost så att jag kan få något i magen, den skriker o värker som bara den! Sen efter frukost (eller innan) ska jag leta reda på Johan så han kan få en stor välkommen tillbaka kram, fast det nästan borde han som ger mig en.. på nåt konstigt vis..) Och sen får jag se vilka äventyr dagen bjuder på innan det är dags att åka tillbaka till flygplatsen, denna underbara värld i sig själv, runt kl 23.. Jag får iaf se första ahalvlek i fotbollen idag, vilket är mer än jag hoppats på...

Nej, det får bli mer uppdatering senare, jag döööör av hunger!

Kramar

Av Åse - 16 juni 2008 17:19

Oj, va trött jag är idag! Skulle egentligen till Melissa Garden ikväll på BBQ night, men tror faktiskt inte att jag orkar.. Plus att det är så drygt att sitta själv o äta eller alternativet som är att "tvinga sig in hos några gäster" och FRAMFÖRALLT så pallar kag inte träffa de dryga gästerna som jag skrev om igår.. Så jag tror nog att jag stannar på rummet ikväll o chillar, alternativt tar med mig datorn ner i restaurangen o sitter lite på internet.. men har ju suttit här ett par timmar nu redan så kansek stanar på rummet. Typiskt att man inte kan få internet på rummet.. :( Men jag har ju några vänneravsnitt kvar på skivan som jag lånade av Henna o de e ju faktiskt också fotboll.. Man kan klara sig utan internet ibland, även fast det är svårt.. ;)

Snart ska jag tillbaka till Side igen! :) Faktiskt mer snart än jag trodde, för jag ska ha dep night imorgon. Så jag åker förmodligen härifrån med bussen 23.15 imorgon kväll och hjälper gästerna med incheckningen på flygplatsen för att sedan åka bil med Jutta tillbaka till Side tidigt på morgonen på onsdag! Yei! Helt lovely ju! Kommer jag hem redan på onsdag morgon, istället för onsdag kväll som jag trodde. Visserligen måste jag ju sova då ett par timmar, men jag hinner ju iaf säga hejdå till Elise innan hon åker till Norge och till Henrik innan han åker till Kemer! :D Sen ska jag ju hit till Kemer igen torsdag kväll då SPC blir till KPC för en afton, så då känns det skönt att jag honner vara i Side lite innan dess.. ;)

Frida, som svar på din fråga.. Kemer är lite mindre än Side skulle jag tro.. och ligger en timme på andra sidan Antalya, dvs ca 2 timmars bilfärd från Side (ca 3.5 timme med buss - vilket vi använder oss av..) Nöjd med svaret..?

Camilla, om du läser.. jag ska verkligen verkligen försöka skicka dina saker nusåfort jag kommer tillbaka till Side, So sorry att jag glömde innan jag åkte! :/

Har skrivit mail till mamma nu med alla saker jag vill att hon ska ta med sig hit.. Hahah hon kommer knappt få plats med sina egna saker.. ;) Heheh nej så illa är det faktiskt inte! Mest småsaker! Och dessutom gör jag ju henne en tjänst för jag gör ju så hon får plats att ta med sig saker hem härifrån som hon vill handla, för mina saker stannaer ju här! ;)

Nu orkar jag inte skriva mer, ska snart gå upp på rummet o äta nektarin o vila en stund, sen får jag se hur kvälen blir...

Krama

Av Åse - 15 juni 2008 18:46

Åh, hur dryga får gäster bli? Jävla puckon! Suck suck suck! Behave eller åk hem, tack! Åh, må bara avreagera mig lite!!

Sitter o dricker öl nu för att glömma.. snart lugnar jag nog ner mig.. ;)

Dagen har varit chill förutom sista upplevelsen å sista hotellet.. så ska väl egentligen inte klaga. JO det ska jag! Så dryga som de är så har de förmodligen gjort mig på dåligt humör för hela veckan!

FAST.. en positiv sak har jag, och den väger upp mycket! :) SPC is going KPC på torsdag! :D Yei! Både Henrik o jag är lediga på fredag så jag ska, hör o häpna, åka tillbaka hit på torsdagkväll o sen ska vi festa som faaan! ;) Wiiii va kul vi ska ha! Sen blir de väl beachen ett par timmar på fredag innan jag åker tillbaka till Side. Fan va nice vi ska ha, nightlife in kemer är inte fy skam har jag hört! :D

Nej, nu ska jag lägga mindre energi på att skriva och mer på att dricka öl! :D

Hörs senare!

Kramas o pussas

Av Åse - 15 juni 2008 14:38

Ja, jävlar va bugasprängd ja e! På redigt simrishamnsvis! ;) Har varit nere på La Paz o ätit deras goda köttbullar i gräddsås. Fan va gott de va, men shit.. Jag är så mätt så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Nice att jag ska cykla runt på service snart så kanske magen kan arbeta bort lite av mättnadskänslan.. ;) Tror knappt jag behöver äta mer idag alltså..

Nåja, dagen idag har bestått av HT i förmiddags sen sälja lite hamam som vanligt.. Jäklar vad jag säljer hamam alltså.. Synd bara att jag nästan aldrig säljer några andra utflykter.. :/ Tror inte det kommer bli någon Lazy Day Criuse imorgon.. Harbara sålt två änsålänge.. Ska verkligen försöka pusha för den nu på service, men träffar jag lika många (dvs lika få) gäster idag som i torsdags blir det inte mycket säljande... Undrar såfall vad jag ska hitta på imorgon..?

Efter HT o allt hamamsäljande så skulle jag skriva ut lite papper som jag av någon anledning inte fick av Elise eller Henrik elle rvem det nu var som skulle haft dem med till flygplatsne igår.. Eller rättaresagt jag trodde att det var lite papper. det var i själva verket en hel del papper, vilket betydde att jag hade för få logopapper med mig, så mitt i alt fick jag cykla till kontoret igen o hämta mer papper o sen tillbaka till Melissa Garden o fortsätta skriva ut, o papprena fastande o ja, det blev en liten cirkus. Men det löste sig tillslut.. Så nu på service ska jag byta en hel del papper i alla pärmar.. Tyr det iaf för då har jag något att pyssla med om det inte kommer några gäster som vill ha hjälp med något!

Nu börjar det faktiskt redan bli dags för mig att gå upp o byta kläder..

Kommer förmodligen en uppdatering senare i kväll efter service!

Ha de guttans tills dess! Puss & Kram

PS. Mamma kommer snart! :) Yei!

PS2. Himla otur för Sverige som förlorade på övertid igår.. :( OCh framför allt otur för mig som nu är skyldig Martin i restaurangen på melissa Moment 6 öl.. :(

Ps3. Heja Turkey ikväll! :)

Av Åse - 14 juni 2008 11:22

Sådärja, då var et lördag.. När denna dag är över har jag varit typ halva tiden i Kemer.. Och alt är chill. Fan va nice ändå, jag som var sååå negativ innan o så blev det inte så illa.. Ikväll är dte ju flygplats o sen imorgon kommer tiden gå fort med HT o sen service på kvällen. Måndag Lazy Day Cruise ( om den nu blir av...) och sen får man väl gå på någon av samarbetspartnersarna o äta på kvällen, om jag orkar. Tisdag är det service både på förmiddagen o eftermiddagen o sen onsdag är det flygplats igen och hem till Side. Veckan kommer gå fort... :)

Idag har jag cyklat runt lite igen, ner till Melissa Garden o hämtade listorna, upp till kontoret o hämtade massa välkomstmaterial som ska sendas med till Side ikväll o sen gick jag hem med den TUNGA väskan hit till Melissa Apart. Svettigt värre! Nu sitter jag nere i restaurangen o ska fixa en liten sak. En hemlis.. Vågar inte skriva förmycket för jag vet nog att vissa läser som inte ska få veta förrän det är klart.. ;) Oj, nu inser jag att det finns många som kanske blir förväntansfulla.. hehe sorry till er som inte får nåt! ;)  

Finns väl inte så mkt mer att berätta, förutom att jag vill säga tak till Henrik som hjälpte mig igenom min lilla "kris" igårkväll.. ;) Om du läser så TAK igen! :)

En sak är riktigt bul, det är att jag missar matchen ikväll, eftersom jag är på flygplatsen.. Den viktigaste matchen! Fan, grabbar ni måste klå Spanien ikväll! Jag tror på er och jag vet att större delen av svenska folket gör de me! Kom igen Sverige!! Mariane har lovat att heja på Sverige för mig eftersom jag inte kan se.. Norska pigor vet hur de ska göra en glad! :D

Nej, nu ska jag pyssla vidare :)

Ha en fin lördag o match! ;) Krama

Av Åse - 13 juni 2008 18:53

Hej allihopa! Åse är på superbar humöR! :D Intenret på Melissa Moment! JAAA!

Men jag ska börja med att förklara rubriken, uptadex2 betydre helt enekelt att det kommer två updates på samma gång. Igår på rummet skrev jag en liten blogg, men då visste jag inte att det fanns intenret så skrev den i ett dokument. Jag har klistrat in den här under, så här kommer första uppdateringen o sen skrover jag mer under, tamam!? ;)

Blogg 2008-06-12 15.35

Kemer..

Jaha, då sitter man här i Kemer då.. Vet faktiskt inte riktigt hur det känns.. Ganska bra men ändå dåligt.. Kan man säga så? De går liksom i vågor.. Men jag blev lite besviken nu när jag måste stanna till osnadg ändå. Linus sa igår att jag kanske får komma hem söndag kväll, dels för att det är temadag på Pascha på måndag o sen guidefest och dels för att vi ska få hit en kille från Alanya eftersom att Camilla har slutat. Och eftersom att Henna totalvägrar att bo med en kille frågade Linus mig om det var OK att jag gör det istället. Fine with me sa jag.. Men saken är att han kommer på söndag. Och jag måste byta lägenhet med Henna förmodligen.. Så av alla de anledningarna sa Linus igår att jag kanske kunde komma hem söndag kväll efter service. Vilket lät helt underbart tyckte jag.. Men så pratade jag med honom nu o då sa han att det inte blev så, jag måste stanna och köra Lazy Day Cruise på måndag o sen ha service på tisdag. Trots att vi ännu inte sålt någon utflykt.. Hmmm.. L Men har chefen sagt så så blir det väl så ! Vad jag glömde fråga var om hur vi gör med flytten, så jag skickade ett sms men har inte fått svar, så jag ringer honom lite senare. Han åker ju på semester imorgon dessutom..

Nåja, jag är inte helt nergrävd under jorden iaf, jag tror jag ska överleva denna veckan.. Även fast det vore betydligt mycket mer nice om jag kom hem på söndag för då hade jag o henrik festat som fan! ;) Än sål änge har tiden gått riktigt fort.. Hade en del att göra efter HT idag på Melissa Garden, sen åt jag lunch där o sen cyklade jag till kontoret o sen hem hit till Melissa Moment. Har legat o solat en stund nere vid poolen och nu är det snart dags för service igen. Ska runt på alla fyra hotellen o se så att allt är OK. Blir svettigt att cykla.. Phew! Ikväll ska jag på turkisk afton på Melissa Garden, privatklädd.. Blir nog en helt ok kväll..

Imorgon är jag ledig så funderar på vad jag ska göra.. Om jag ska ner till stranden eller om jag ska försöka ta mig upp i bergen för o kolla på rallyt.. Det är nån slags VM eller något, och de har sin base camp här nere i Kemer, precis på vägen bort mot Melissa Garden. Får väl se om det finns nån möjlighet att ta sig upp dit dem kör o kolla lite o kanske ta lite bilder så man kan göra pappa avundsjuk.. ;)

En sak som är mycket tråkig med Kemer är att det inte finns internet på det hotellet där jag bor! Supertråkigt.. Så jag får försöka hitta något internetcafé, eller så sa Linus att Restaurang La Paz tror jag det var, eller La Luna.. Har internet så jag kan gå dit o sätta mig o dricka kaffe o interneta lite.. Det är inte så långt härifrån, så det ska nog va OK.. J

Nu börjar det bli dags att klä mig i service uniform o få rätt på papperna jag behöver ha med mig på service, sen ska det cyklas o svettas! ;)

Later! Puss o kram

... Och nu kommer alltså nutid! Jag orkade inte läsa igenom det jag skrev igår, så något kan evetuellt bli dubbelt. Igår var jag på turkisk afton på melissa Garden.. Det var riktigt god mat och jag satt med två gäster så det var helt ok. Den var det ju fotboll som räddade kvällen me. :) Sen följde en kille från receptionen mig hem, det var pent av han, ikke sant? ;) Satt här i restaurangen o kollade sista på fotbollen innan ägaren (eller hans bror, vet inte helt) följde mig till rummet, eller ja, eskorterade mig, han höll mig i handen och öppnade dörren o sen skulle han kramas. jag blev skiträdd att han skulle följa med in också. What is the matter with turkish men!?

Nåja, idag har jag varit ledig.. Var inne en sväng på rallyområdet och sen har jag legat knall fall på beachen i felra timmar. sååå nice! :D Sen cyklade jag hem o nu sitter jag här o surfar lite nere i restaurangen på Melissa Moment och njuter faktiskt av livet i Kemer. :) Börjar bli lite hungrig, men jag sitter ju på en restaurang så det borde väl vara lät att lösa.? Tycker bara dte är lite pinsamt att fråga eftersom jag har suttot här ett tag nu framför min dator o de har inte frågat om jag vill ha något.. Fast nu fick jag en cola :) NEEEEJ jag har blivit stockholmare! Sa inte Coca, utan cola.. galet! Ska aldrig hända igen, I promise! BTW, jag har gjort ett vad med en av de som jobbar här i restaurangen. Vi harbettat på Frankrike - Holland. Jag ville egentligen säga att Holland skulle vinna, men det sa han att han redan hade sagt, så jag fick säga Frankrike istället.. Så vi har bettat 3 öl ! ;) Hur kul som helst! 

Imorgon är det dags för flygplats och jag ska åka härifrån typ halv sex, så jag kommer missa Sverigematchen! That sucks! :( Vem som helst som läser detta och som ska se matchen, dvs alla förmodar jag.. Snälla, snälla, snälla skicka updates till mig på min turkiska mobil om hur det går i matchen! Det vore alldeles underbart snällt av er! :D

Nu tror jag att detta inlägget är så långt att ingen orkat läsa, med tanke på att det blev dubbel uppdatering o allt!

Blir nog en ny update imorgon innan lufthavnen! Håll tummarna för frankrike ikväll! :) ;) Kramas

Ovido - Quiz & Flashcards